Bijelsin štićenik doneo odluku!

Autor: Stefan Matić
subota 04.04.2020.
23:20
Izvor: Sportske.net

Dete kluba nosi svoj tim do elite.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Marselo Bijelsa nastavlja da radi odličan posao u Lids Junajtedu.

Tim iz Čempionšipa se pre suspenzije prvenstva nalazio u formi od pet pobeda zaredom čime je uspeo da se vrati na mesto lidera. Lids zauzima prvu poziciju sa bodom prednosti u odnosu na Bilićev VBA posle 37 odigranih kola.

Dobre partije donose interesovanje za fudbalere, jedan od istaknutijih je svakako i Kalvin Filips koji se svojim igrama privukao pažnju i Garete Sautgejta, selektora Engleske.

Za veznog igrača su već tokom januara pitali Totenhem, Vulvsi i Aston Vila, ali dvadesetčetvorogodišnjak ima samo jedan plan.

"Želim da provedem celu svoju karijeru u Lidsu, mislim da će klub imati dobre partije i u Premijer ligi. Uživam u svakom minutu. Dosta smo napredovali ove sezone, dosta smo iskusniji. Imali smo loš period prošle sezone kada smo izgubili u plejofu. Bilo je teško, ali nam je pomoglo. Sada smo verovatno najspremniji tim zahvaljujući Bijelsi", izjavio je Filips za engleske medije.

Englez može da igra i na poziciji štopera po potrebi, njegova cena se procenjuje na preko petnaest miliona evra po transfermarktu.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke