Bonući iskreno - "Nešto ne štima!"

Autor: Stefan Matić
sreda 26.02.2020.
23:32
Izvor: Sportske.net

Italijani zasluženo poraženi u Lionu.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Šampion Serije A je nadigran u prvom meču osmine finala, Lion je slavio 1:0 zahvaljujući golu Tusara na isteku pola sata. "Stara dama" je svoj prvi šut u okvir gola zabeležila tek u zadnjih deset minuta utakmice.

Atmosfera nije na visokom nivou što su potvrdile i scene pre početka meča kada su Bonući i Matuidi imali bliski kontakt.

"Nisam opsovao Matuidija, rekao sam da tim uključuje i one igrače koji sede na klupi te da svako mora biti spreman da doprinese. Odmah od početka sam znao da nešto ne valja sa početnom jedanaestorkom. Moramo rešiti ovo, ovakve stvari znaju da prave razliku"

"Prvo poluvreme je bilo dosta loše, uvek smo kasnili na loptu. U nekim utakmicama platite najmanju grešku. Bili smo previše razvučeni, nedovoljno agresivni i to je problem mentaliteta. Trebali smo ranije da se 'probudimo'", izjavio je Bonući za Skaj Sport Italija.

Revanš se igra 17. marta u Torino, Juventus pre toga ima mečeve sa Interom u Seriji A narednog vikenda zatim revaš polufinala kupa sa Milanom. Pre Liona će takođe gostovati Bolonji i dočekati Leće, videćemo u kakvom raspoloženju će dočekati odlične Francuze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Thursday, 27.02.2020
09:30

A i pokušali ste dva penala da izvučete, tako da ni to nije išlo

avatar
petar8
Thursday, 27.02.2020
08:38

Nismo li jucer citali kako ovo spadalo govori da nezna sto ljudi govore da je losa situacija

avatar
RocknRolla
Thursday, 27.02.2020
02:51

Ne stima samo to sto ovakav igracki kadar vodi neznalica Sari, koji je jedino u osrednjim timovima kao sto su Napoli i Celsi mogao da fura svoju filozofiju. Juventus je srozao sam sebe cim je angazovao Sarija koji je covek za osredje rezultate i domete. Verujem da ce proci na individualni kvalitet ali veci rezultat u daljem nastavku takmicenja mogu da zaborave.

avatar
Nemanjici
Thursday, 27.02.2020
01:29

Normalno da ne stima. Jedva da ste jednom sutnuli na go

avatar
RaZZoR (6xx)
Thursday, 27.02.2020
01:17

Ne stima Sari, da imaju Alegrija na klupi sad sa ovakvom ekipom bi bar bilo daleko od Intera i Lacia jer imaju najkvalitetniji tim sto jest jest a uz to vec bi bili u finalu italijanskog kupa, igrali bi rastereceno protiv Liona pobjedili taj tim koji je 9-10 ti na tabeli u Francuskoj i prosli dalje glatko, posle toga bi isli daleko il bi casno ispali od neke jake ekipe, gledajuci danasnji Juve nema timova na kojim su lomili zube Real ce ispast ranije a Alegri sa pametnom taktikom il sa taktikom B il u krsjnjem slucaju tsktikom C bi izbacio mnoge ekipe sto igraju lijep fudbal i napadacki al ne dosta vise trofeja domacih i tih domacih kupova malo je i 2 izgubljena finala da ostanes na klupi, bolji je Sari koji je osvojio sa Celzijem evropsku ligu, njegov najdrazi trofej od svih koje je osvojio u Napoliju, i imat ce lijepe uspomene na igranje lige prvaka bar jednom u zivotu.

avatar
Badr Hari
Thursday, 27.02.2020
00:39

Nije on 'nešto' već najveća prevara u istoriji sporta. :D