Nova prilika za Milojevića, ali kako bi ''Delije'' reagovale?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.02.2020.
09:19
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Još uvek traje iščekivanje gde će doskorašnji trener Crvene zvezde nastaviti karijeru, stižu nove informacije.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Kraj jesenjeg dela sezone označio je i kraj dvoipogodišnjeg, veoma uspešnog boravka Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde.

Njegov naslednik Dejan Stanković već uveliko sprovodi svoje zamisli na pripremama, igrači ga hvale, ističu njegov sjajan odnos prema njima, kako je spreman da ih sasluša i pruži podršku...

Za to vreme, Vladanu Milojeviću stižu ponude sa različitih strana.

Juče se ponovo pojavila informacija da bi Milojević mogao da se pridruži Marku Marinu u saudijskom Al Ahliju, a već danas ''Blic'' prenosi svoja najnovija saznanja kako bi Milojević mogao na drugu stranu.

Ta opcija bi izazvala mnogo više pažnje i interesovanja, jer je navodno u pitanju ponuda solunskog PAOK-a, a pomenuti izvor navodi da je Milojević ''pred potpisom novog ugovora''.

Solunski crno-beli prema tim saznanjima nisu zadovoljni učinkom trenera Abela Pereire, a te priče su postale glasnije posle poraza PAOK-a u Atini od Panatinaikosa (2:0), što je iskoristio Olimpijakos i preuzeo prvo mesto na tabeli.

Do narednog meča sa OFI-jem, trebalo bi situacija da bude jasnija, a eventualni novi kiks bi verovatno značio i definitivan rastanak PAOK-a sa aktuelnim trenerom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 03.02.2020
16:21

Не сматрам Олимпијакос за браћу, самим тим немам ни одбојност према Паоку. Милоју бих једино замерио кад би преузео Партизан или неки (други) клуб из Хрватске.

avatar
Dorotej
Monday, 03.02.2020
15:49

Zvezdi je puno dao. Izveo nas je iz tunela u kom smo bili sa Božovićem. Navijači Zvezde nismo bolesnici. Šta ima veze ako Paok ima crno belu boju i saradnju sa Partizanom? Ako Milojević misli da je to pravi korak u njegovoj karijeri, možemo samo da mu poželimo da se nije prevario.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 03.02.2020
11:57

Miloji cemo da pravimo spomenik od blata. On je covek koji je svojim postenim radom uneo velike pare u klub i spasio Zvezdu gasenja.

avatar
Südkurve München
Monday, 03.02.2020
11:25

Ma ne bih mu zamerio da cak bude i trener Partizana, jer nas je Miloje mnogo zaduzio

avatar
Horhe Kampos
Monday, 03.02.2020
11:05

Само напред, све нас је задужио... Нема нико права да се љути на човека...