''Delije'' besne i pored Zvezdine ubedljive pobede! Podatak za nevericu! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.01.2020.
19:08
Izvor: Sportske.net

Ovo su doživeli kao veliko upozorenje pred plej-of.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Crvena zvezda nije dozvolila iznenađenje u Laktašima. Savladala je Igokeu sa ubedljivih 94:79, ali zadovoljstvo Zvezdinim navijačima pokvarile su pojedine sudijske odluke, tačnije njihov večerašnji kriterijum.

Mnogi su u neverici gledali statistiku, u kojoj piše da je Igokea večeras izvela 39 slobodnih bacanja, čak 24 više od Crvene zvezde.

Od tih 39 ''penala'', košarkaši Igokee su iskoristili 28, a Crvena zvezda je upisala samo šest poena iz ukupno 15 pokušaja.

Međutim, u ostalim kategorijama Zvezda je bila mnogo bolja, pa ovaj ''minus 22'' u broju postignutih poena iz slobodnih bacanja nije ni osetila.

Ipak, Zvezdinim navijačima ovo nije promaklo, pa se pitaju šta se može očekivati u plej-ofu.
-
- - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 28.01.2020
15:51

Sviran prestup posle drugog bacanja Gagiću,a za istu stvar Štimcu ništa,čovek jednostavno prestupio,uhvatio loptu i dao koš.Zakucavanje Brauna,nakon vešanja o koš,priznati poeni.Malo realnosti ne bi bilo na odmet.Zvezda ih razmontirala trojkama i čistim šutevima i gde vi očekujete faul,a ovi pokušavali prodorom pod koš,kako bi već Pavićević tražio,imamo sudije da tu presude.

avatar
Realni Arthur
Tuesday, 28.01.2020
01:37

Pa, ili su limitirani pa hocu da sakriju njihovu neprofesionalnost glupim odlukama, ili po naredbi, mada nije bas mnogo bitno, pa setite se sudjenja na Moraci ljudi, predprosle godine, pa to je bilo ravno kao u Ausvicu! Ali, ne znam sato imam utisak da smo bas mnogo kvalitetniji od ostalih pa ce da bude potpuno nebitno i ako naprave "nekoliko" gresaka nece odluciti pobednika.Pozdrav za sve ljubitelje kosarke!

avatar
elixx.me
Monday, 27.01.2020
23:29

ocekujemo novo saopstenje ujutru na pinku

avatar
paok
Monday, 27.01.2020
21:27

Citam ove tvitove i ne razumem ljude. Sta je cudno sto se tice sudjenja. Sudjenje je lose cutave sezone da li namerno ili ne ne znam. I nama je bilo lose sudjenje protiv Mornara, to je ono najsvezije, da ne nabrajam dalje.