(POLUVREME) - Real konkretniji, bez golova na "Nou Kampu"!

Autor: Stefan Matić
sreda 18.12.2019.
20:47
Izvor: Sportske.net

Odličan meč u Barseloni.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti


U devetom minutu smo videli lepu kombinaciju Iska i Benzema, Španac petom upošljava Francuza koji šutira pravo u Ter Štegena. Ubrzo na drugoj strani Alba prolazi po levoj strani, igrač Barselone apeluje na igranje rukom Karvahala, ali Hernandez i uz pomoć VAR konsultaciju nastavlja igru.

Kazemiro se pokazao kao prava napast za odbranu Barselone, Brazilac je prvo glavom šutirao da bi Pike sa same linije izbacio loptu a zatim se par minuta oprobao i udarcem sa daljine.

Barsa preti u tridesetom minutu, Kurtoa izbacuje Albin centaršut, lopta dolazi do Mesija, ali je udarac Argentinac blokiran od strane Ramosa. Real deluje konkretniji, Valverde je takođe oprobao šut, ali lopta ide kraj desne stative.

Uspeli su domaćini da dođu do daha i napada, Mesi pronalazi Albu, dobro poznata kombinacija, ali šut beka ide pored gola. Na drugoj strani neumorni Valverde pokušava još jednom iz odbitka, ali Ter Štegen je bio na mestu.

Na poluvreme se otišlo rezultatom 0:0, u nastavku očekujemo golove.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Wednesday, 18.12.2019
21:55

Povlačenje Varana za dres u šesnaestercu nema VAR-a nema penala,start kramponima na Varanovu butinu u šesnaestercu nema VAR-a nema penala.Pritisak Barse na sudije ponovo urodio plodom interesuje me hoće li sada uložiti zalbeno pismo,da li je ovo ponovo Perez potplatio i sudije i VAR i Savez.A vidim ni u izvještaju sa poluvremena se ne spominju ove situacije.Pristrasnost a ne objektivnost.

avatar
Bádr Hari
Wednesday, 18.12.2019
21:54

haha jos ovi traze penal zbog toga sto je Varan ovog udario butinom u djon.😂😂😂

avatar
GoHardV3
Wednesday, 18.12.2019
21:51

2 cista penala ne vidi ovaj hahaha, ovajkomentator na BeIn sportsu ne moze da shvati kako, ocito je kako :D

avatar
RocknRolla
Wednesday, 18.12.2019
21:49

Ubio ih Real,ovi nisu gotovo prisli golu na svom terenu.