Luka, bez gola ne vredi! Zidan rekao svoje, zna koga će Real eliminisati u osmini finala!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 12.12.2019.
09:20
Izvor: Sportske.net

Mišljenja oko Jovića podeljena, problem se zna, posao napadača. Zidan imao komentar, a poput proroka predvideo i protivnika i ishod u top 16!

Rodrigo Jiminez
Rodrigo Jiminez

Povezane vesti

Luka Jović je igrao dobro u Brižu, odnosno sarađivao dobro sa ostalim napadačima, ali su Brazilci Vinicijus i Rodrigo dali golove, naš napadač nije.

Od njega se očekivalo više ove sezone, možda je i visina transfera i "hajp" koji je stvoren oko Luke, podiglo temperaturu, stavilo ga u prvi plan, iako je jasno da mu je potrebno vreme.

Nevolja je što tog vremena nema, tačnije ono u Realu traje najduže godinu dana.

Današnja "Marka" piše, da uz sve dobro u Jovićevoj igri nedostaje ono zbog čega je doveden, golovi, a "AS" u opisu meča tvrdi da je Jović dobro sarađivao sa  Vinisijusom, ali da je boo statičan i daleko od gola rivala. Kada je Benzema ušao, on je, prema izveštaju madridskog lista pokazao Joviću šta radi napadač.

Zidan je pohvalio Jovića uz reči da mora da nastavi da žestoko trenira, jedan deo javnosti veruje da se od Srbina previše traži, da mora da dobije kontinuitet, da za desetak minuta ne može puno da pokaže, kada dobije šansu u finišu. Sa ovakvim Benzemom, to je nemoguće.

Uz to, jasno je, nedostaje mu samopouzdanje, ali nevolja je što Real neće čekati.

Inače, pred žreb, Madriđani su svesni da svi iz jačeg šešira žele da ih izbegnu, a Zidan je poput proroka rekao da Real želi Liverpul i da će eliminisati aktuelnog evropskog prvaka.

No, da sačekamo žreb u ponedeljak...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Demon
Thursday, 12.12.2019
18:57

Zidan jos jednom potvrdjuje kolka je fudbalska neznalica. Pa ti imas sanse da pobedis sampiona Evrope jedino ako dodje do tog finala, budu li dve utakmice realu preti pogibija.

avatar
Mani2
Thursday, 12.12.2019
18:52

sledeca stanica Real Oviedo

avatar
Badr Hari
Thursday, 12.12.2019
14:19

Zapravo debeli Jović je sjajan, samo... samo mu je visina transfera 'okovala noge', nema 'dovoljno minuta', Benzema mu 'smeta' itd. :D

Alžircu 'proroku' je lako da 'preti' kada zna da ga u 1/8 finala čeka RB Lajpcig, mada Real-no sa Klatenburgom u prvoj i Čakirom u revanšu ni Liverpool nije problem. :D

avatar
Benz9
Thursday, 12.12.2019
13:17

Ljudi pored ovakvog Benzeme ni mnogo dokazaniji igrači se ne bi naigrali... Luka samo mora biti smiren i čekati šansu koja će sigurno doći... Nije ga doveo Perez već Zidan i sigurno je da ima plan za njega...

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 12.12.2019
11:44

Jovic je ipak doveden da bude drugi napadac, konkurencija Benzemi i ne moze se reci da u jednom nije uspio: Benzema ima jednu od boljih sezona u zadnje vrijeme.

avatar
Red blood
Thursday, 12.12.2019
10:47

Mogao bi Zidan vrlo lako da proguta ove svoje reci.
Sampionima Evrope se ne preti sa matorim Benzemom,debelim Azarom i zelenim Vinicijusom..

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 12.12.2019
12:12

izjavio trostruki uzastopni prvak evrope i osvajac 4 Lige sampiona u 6 godina...

avatar
Red blood
Thursday, 12.12.2019
18:41

Daleka proslost.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Thursday, 12.12.2019
16:58

Jeste brate ali koji nema Ronalda i vidimo kako mu cvetaju ruze... A Liverpul gazi sve nije bitno sa kim igra.

avatar
Dr . Nedeljkovic
Thursday, 12.12.2019
10:43

Dobice Zidan Liverpool , ali posle 2 meca bice mu krivo 😂

avatar
Čeki
Thursday, 12.12.2019
10:27

Decko je sam to hteo. Zeleo je vise da se prica o njemu da igra za Real, nego sto je normalno razmisljao da ode negde gde ce moci jos da napreduje i ima minutazu. Sam je sebi ovo napravio i za njega opravdanja vise nema, ako se ne pokaze dobro u nekom sledecem klubu koji ode (ili ako iz nekog razloga eksplodira u Madridu sto je malo verovatno) slobodno mogu da kazem ono sto mislim vec duze vreme, a to je da je decko sebi unistio karijeru, a mogao je da ima daleko bolju.

avatar
Offside
Thursday, 12.12.2019
11:18

Sta ti pricas...Pa jel on kriv sto mu trener koji ga je doveo nece da mu daje sansu?Celokupna Spanska javnost i navijaci Reala tvrde da decko igra dobro i da mu trebaju minuti a jedini koji se pravi pametan je Zizu koji to odbija.Delimicno je tacno da je pogresio ali pogresio je trenutak u kojem je dosao u Real jer je dosao u vreme trenera neznalice zestoko bezobraznog ega!I kako neko ko ima 22 god. moze vec da ima unistenu karijeru?Na leto ce biti promenjen trener koji ce mu,nadam se,dati sansu ili ako ne uvek postoji mogucnost da se vrati u Nemacku koja njemu savrseno odgovara.

avatar
Čeki
Thursday, 12.12.2019
16:54

Kazem, akose nesto ne desi da se obrne, slobodno mogu da kazem da mu je karijera propala jer se u tim godinama igraci tesko vade, zbog psihickog pritiska koji im je stvoren. A njega je Zidan zeleo kao rezervnog spica i to se davno pisalo po svim medijima (pa i u Spaniji). A Jovic je na to pristao, nadajuci se da Benzema nece imati dobru sezonu, pa da ce umesto planirane rezerve postati starter. E pa prevario se. Sam je to hteo, otvoreno ti kazu da bi bio rezerva i ti to prihvatis.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 12.12.2019
13:41

A sta treba najboljeg igraca Benzemu da posalje na klupu?

avatar
Benz9
Thursday, 12.12.2019
13:15

Trener neznalica??? Jović nije promašio transfer, da je sad odbio pitanje je da li bi se vratili, uz to od jačih klubova bi jedino u Dortmundu imao bolji status, ali neigranje u Realu je isključivo njegova krivca.. I najveći laik vidi da se bori sa viškom kilograma, a tu ne pomaže ni da ti je rođeni ćaća trener... A što se tiče Zidana da je neznalica ne bi osvojio to što je osvojio... A mijenjati čovjeka koji nosi tim i igra u životnoj formi da bi razigrao bilo kojeg igrača neće uraditi nijedan pravi trener, to prolazi samo kod ovih naših "menadžera"...

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 12.12.2019
12:14

vi decku u 20 godina pricate o tome kakvu karijeru ima... daj oladite malo