Januar na Etihadu? Siti ne mora da brine, Pep ima plan!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 03.12.2019.
19:59
Izvor: Sportske.net

"Građani" u nezavidnoj situaciji kada je u pitanju odbrana titule.

EPA-EFE/Lynne Cameron
EPA-EFE/Lynne Cameron

Povezane vesti

Mančester siti već ima 11 poena zaostatka za Liverpulom, sva je prilika da "građani" neće uspeti da odbrane titulu u Premijer ligi.

Spekulacije o sudbini Pepa Gvradiole su već krenule, ali španski stručnjak nastavlja da sprovodi svoje ideje na Etihadu i ove zime.

Skaj sport prenosi da strateg "građana" neće zahtevati nijedno pojačanje u januaru i da je zadovoljan svojom trenutnom ekipom.

Siti ima velikih problema sa povredama, naročito u zadnjoj liniji gde je Laport dugo van stroja, dok je Stouns za dva meseca propustio osam mečeva.

Nakon odlaska Vensana Kompanija, "građani" su se bacili u poteru za Harijem Megvajerom koji je na kraju završio u Junajtedu, pa su tako ostali sa opcijom manje kada su u pitanju štoperi.

Izgleda da se to neće promeniti ni u januaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 03.12.2019
21:32

Ako nije kupio na leto sta ce mu sad ? Laport ce se vratiti do momenta dok je neophodno napasti u Evropi a u Engleskoj em je tesko da ce primirisati borbi za titulu em im ne bi znacila ni 10% koliko recimo dobar rezultat u LS. Ako ima ikakve logike, sacekace ovaj praznicni ludi period i ako Lpool ne kiksa i ne vrati se na 5-6 poena ima da razigrava Fodena i ostale talente a artiljeriju da oporavi i cuva za evropu. Osim halfa moze da rotira na svakoj poziciji i da bude drugi lagano

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 03.12.2019
21:09

Ligu je vec izgubio, ako ne uzme LS ove sezone moze da se pakuje, nije opravdao ocekivanja... Dve lige i nula LS za 4 sezone je jako lose za tim koji je toliko potrosio, ispade da nije bolji nista od prethodnika Pelegrinija i Mancinija jer su i oni doneli PL.

avatar
RaZZoR (6x)
Tuesday, 03.12.2019
22:56

Jel to priznajes da Liverpul ima velike sanse da osvoji ligu? Konacno?

avatar
NikkiCFC
Thursday, 05.12.2019
19:23

Pa na ovaj nacin nije ni cudo. Juce opet na 2:1 trebao Virgil da dobije crveni 😂

avatar
Red Demon
Tuesday, 03.12.2019
23:35

Ne secam se da su Pelegrini i Mancini odbranili titulu? Odbraniti titulu je teze nego osvojiti prvi put.