Nije samo Monako, Pavlovića bi još jedan francuski klub, ali moraće značajno da ''pojača'' ponudu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.11.2019.
17:24
Izvor: Sportske.net

Može li u poslednjem trenutku da dođe do preokreta?

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Sve izvesniji transfer Strahinje Pavlovića je obeležio početak ove fudbalske nedelje u Srbiji.

Preneli smo juče da je 18-godišnji defanzivac otputovao u Pariz na završne pregovore sa Monakom, zajedno sa čelnicima Partizana i svojim agentom Zvonimirom Vukićem.

Navodno, Partizan bi, uz bonuse mogao da zaradi i 13 miliona evra od ovog transfera, ali još uvek se čeka ozvaničenje posla.

Za to vreme, francuski mediji pišu i o interesovanju Olimpika iz Marseja za Partizanovog štopera. Pavlović je velika želja trenera Olimpika Andrea Viljaš-Boaša, koji se nadao da bi mladi Srbin mogao već ove zime da se preseli na ''Velodrom'', ali problem je suma koju su iz Marseja spremni da ponude.

Prema tim informacijama, oni bi Pavlovića za 5.5 miliona evra, na šta bi letos Partizan verovatno i pristao, ali u međuvremenu je Pavlovićeva cena značajno porasla, pa će u Marseju morati značajnije da ''odreše kesu'' ukoliko žele da pre Monaka dođu do Pavlovića.

Ali, s obzirom na veliku razliku u ove dve ponude, teško da će Olimpik moći na bilo koji način da pokvari dogovor Partizana i Monaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 19.11.2019
21:22

Nema prodaje - Uprava napolje!

avatar
Osijek 51
Tuesday, 19.11.2019
20:51

Kad se osjeti MIRIS NOVCA, kako djavo neda mira. Da je otisao u Lacio za pet mil. ko bi sada kompenzirao klubu stetu od tog ugovora. Znaju oni da je njegova cijena svakim danom veca, ali gramzivost ima logiku , daj sada i sve. Partizan bi ladno prezivio ako Pavlovic i ne ode sada, ali u svakom slucaju ova uprava zbog svojih silnih promasaja i neodgovornosti mora biti kaznjena. TACKA,

avatar
REVØLT
Tuesday, 19.11.2019
20:49

Za pet i po mogu da dobiju samo njegove dlake sa dupeta i mozda jednu trepavicu koja je na pragu da otpadne.

avatar
Partizan uvek prvi
Tuesday, 19.11.2019
18:45

Ja ne znam zasto se uprava ne vodi logikom ako sad mogu da ga prodaju za 12,13 miliona, a letos su mogli za 5.5 sta je tesko da se saceka i da sledece leto ode na primer za 15+ miliona. Nemoguce da bas mora sad da se proda da bi klub preziveo. Ipak ne kaze se za dzabe- strpljen, spasen.

avatar
Rio48
Tuesday, 19.11.2019
20:36

Ovo sto si napisao pije vodu samo pod jednim uslovom: da Partizan prezimi u Evropi. Kako je to tesko ostvarivo (ne i nemoguce), jer smo sansu propustili u prvoj utakmici sa AZ-om, kako mislis da mu raste cena samo na osnovu igara u domacoj ligi, gde je titula vec izgubljena? Sta ce mu povecati cenu - igre u nasem kupu? Njemu je cena skocila zbog evropskog proleca koje se najverovatnije uskoro zavrsava (ne bih voleo, ali to je realnost). E sada, druga stvar je ovde sporna. Uprava nam katastrofalno pregovara. Gde je nestala prica o 20% od narednog transfera? Bolje je uzeti i 10 miliona sada uz 20% od sledece prodaje. Monako je to, pogledaj njihove transfere u poslednjih 5 godina. Za 2-3 godine Partizan bi mogao da uzme dodatnih minimum 8 miliona, ukoliko bi odlazio iz Monaka za 40ak (sto nije nemoguce, ako mu se karijera bude pravilno razvijala). Ali ne, nasa uprava ne zateze oko procenata od naredne prodaje, hoce nesto vece pare odmah i pristaje na bonuse. E tu je glavna greska, a ne u tajmingu prodaje. Treba ga sada prodati i ne insistirati na ostanku do leta. Insistirati samo na procentima od naredne prodaje. Drugi deo sezone vec gurati u vatru nove mlade stopere, uz eventualno Rajkovica i Ostojica kao mentore.

avatar
Rio48
Thursday, 21.11.2019
02:38

Partizan jeste propustio sansu sa AZ-om u Beogradu jer je imao 60 i kusur minuta igraca vise, a AZ uz to tada nije jos usao u formu u kojoj je sada.
Da smo dali gol Mancesteru iz jednog od nedosudjenih penala, Mancester bi dao jos dva gola. Nisu oni zapinjali uopste u Beogradu.
U zatvorenoj ligi Partizan moze samo da sanja LS tako da je sada momenat prodati Pavlovica (on LS sa Partizanom videti nece).

Da, kod mene jeste prolece, al to ne menja cinjenicu da sam napravio lapsus iznad misleci na jesen.

avatar
REVØLT
Wednesday, 20.11.2019
19:34

Priznaj da si iz Brazila pa ti je prolece kad je kod nas jesen:-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 19.11.2019
21:22

Partizan nije propustio šansu u prvoj utakmici već su mu ukradena 3 boda u trećoj, titula nije izgubljena nego unapred oteta. Verovatno si mislio na jesen, a najbolje je u LŠ, uzeti 20M € i sačuvati Pavlovića sa cenom od 50M €. E tome treba težiti, a sva ostala razmišljanja su potpuno pogrešna.

avatar
Rio48
Tuesday, 19.11.2019
21:04

*zbog evropske jeseni (greska iznad u komentaru)...