Gudurić i Memfis, kakva je situacija?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.07.2019.
21:03
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Srpski reprezentativac otkrio najnovije informacije.

Epa/Eredem Sahin
Epa/Eredem Sahin

Povezane vesti

Jedan od transfera koji je obeležio košarkaško leto u Evropi jeste i prelazak Marka Gudurića iz Fenerbahčea u NBA ligu, u redove ekipe Memfisa sa kojim bi trebalo da potpiše ugovor na dve šlus jednu godinu.

Mnogi su bili iznenađeni ovakvim epilogom, ali još uvek nije sve ozvaničeno, što je potvrdio i sam košarkaš u razgovoru za ''Novosti''.

''Ima još do toga. Nije još ništa gotovo. Prvo da se ozvaniči, pa ću više pričati na tu temu'', istakao je Gudurić.

Uporedo sa velikim korakom napred u klupskoj karijeri, Gudurić ovog leta želi i istorijski uspeh sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini. Svi priželjkujemo da se ponovio Indijanapolis.

''Verujem da ovaj tim može da ponovi Indijanapolis. I sam Đorđević je rekao da je pitanje dana kada će jedna ekipa dobiti Amerikance. Zašto to ne bismo bili mi?'', upitao je Gudurić.

Naravno, u razgovoru je uputio i rečio podrške Ognjenu Kuzmiću, koji se uspešno oporavlja od teških povreda u prošlonedeljnoj saobraćajnoj nesreći.

''Naravno da nam Ognjen mnogo nedostaje. Pogodilo nas je sve to. Svi smo uz njega i želimo mu da se brzo oporavi'', zaključio je Gudurić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke