Agent Lebron regrutuje po Americi, pet superstarova na listi, hoćemo li videti najbolji tim u istoriji?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 24.05.2019.
11:06
Izvor: Sportske.net

Ako bude uspeo u nameri da okupi "drim-tim" na Pacifiku, videćemo zaista neverovatne Lejkerse.

EPA-EFE/STEVE DIPAOLA
EPA-EFE/STEVE DIPAOLA

Povezane vesti

Lebron Džejms se razleteo na sve strane. Cilj, napraviti moćne Lejkerse, "Kralj" nema puno vremena, iako veruje da nije prošao zenit i smatra da ljudi u Americi prelako igrače koji uđu u takozvanu 12. sezonu, odnosno pređu 33 godine, nazivaju veteranima.

Lebron je večerao sa Vestbrukom i Entonijem Dejvisom, prvi je van domašaja, ali drugi i dalje želi u Lejkerse i ni prvi pik drafta koji je završio u rukama Pelikansa neće ga naterati da promeni mišljenje. On ima za agenta Riča Pola, koji je takođe prisustvovao večeri u Malibu.

Videćemo šta će na kraju odlučiti Pelikansi, postavljali su zimus nerazumne uslove, imaju novog predsednika košarkaških operacija, Dejvida Grifina, priča se da je sporazum sada bliži.

Ali, to nije sve, kako javlja ESPN, Lebron je u kontaktu sa Kavijem Leonardom koji igra fantastično za Toronto, ali želi da ode iz Kanade, odnosno da se vrati na zapad Amerike. Slično razmišlja i Džimi Batler, on je nezadovoljan statusom u Filadelfiji.

Na listi su i Kajri Irving koji razmišlja o odlasku iz Seltiksa, ali i Kemba Voker koji prima samo 12 miliona po sezoni i svakako da čeka ugovor karijere.

Naravno, ne mogu svi da stignu u Lejkerse, ali sa Dejvisom i još jednom velikom zvezdom, recimo Leonardom, uz prateći sastav "mladih lavova", sigurno da bi Lejkersi bili jedan od kandidata za titulu, a svet video jednu od najkvalitetnijih ekipa u istoriji košarke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
x90x
Friday, 24.05.2019
21:58

Procitajte izjavu vlasnice Pelikansa pre nego sto preselite Dejvisa bilo gde. Lepo rece zena da ga nece nikada pustiti u Lejkerse zbog "prljavog" nacina na koji su pokusali da privole Dejvisa. A sad videcemo, nikad se ne zna...

avatar
Jovan Petrovic_fb1
Friday, 24.05.2019
19:39

Ocekujem Batlera, on mi deluje kao najrealnija opcija. Doprineo bi defanzivno i najlakse bi se uklopio. Ne bi mu smetala senka LeBrona.

avatar
bagra
Friday, 24.05.2019
14:32

Znaci igrace Jordan ako je najbolji tim u istoriji?

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Friday, 24.05.2019
12:54

Ajde vise da se vrate!!

avatar
Sixers forever
Friday, 24.05.2019
12:26

Tesko ce Kavaji pristati da igra u senci Lebrona...

avatar
barbaroga
Friday, 24.05.2019
11:54

Prvo, koji vam je to Kavi Leonardo? Drugo, Lejkersi nece vidjet titulu jos dugo. Zato sto su siledzije i sto hoce titulu bez imalo truda i rada. I nemaju Pelikansi nikakve nerazumne zahteve nego znaju koliko vredi najbolji centar u ligi. Pa sto ne bi oni doveli jos jednog superstara pa jurisali na titulu!? Ne, nego bolje da daju Dejvisa Lejkersima, za gomilu prosecnih igraca.