I kandidat za trenera se složio, velike promene u Interu, stiže poker asova!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 05.04.2019.
19:55
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su neke stvari jasnije, a zna se i spisak pojačanja. Ekipa bi trebalo da bude jača nego ove sezone...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter sprema revoluciju na leto, bez obzira što će se najverovatnije, kako stoje stvari na tabeli, plasirati u Ligu šampiona.

Naime, već se priča da je Konte blizu, da je u prednosti nad Murinjom, i da je to ideja Marote. On je navodno već razgovarao sa bivšim trenerom Čelsija i Juventusa koji je dao "zeleno svetlo" za prodaju Ikardija, ali i Perišića, jer ne želi nikakve klanove u timu.

Inter će napustiti još Borha Valero, Miranda, Žoao Mario, veteran Kandreva.

Stigao je već Godin, Škrinjar i De Fraj ostaju, kao i Asamoa i D'Ambrosio.

Priča se da će Konte tražiti Lukakua kao prvo rešenje za napad, kao i Ivana Rakitića, dok su alternative, Pelegrini i Džeko iz Rome.

Trebalo bi da stigne Darmijan iz Junajteda kao slobodan igrač, a Inter će otkupiti Politana od Sasuola.

Ostaje i Naingolan, kao i Brozović i Galjardini, neće biti velikih promena, naime, Konte želi da se dovedu tri ili četiri igrača, ali svetske klase. Uz dodatnu selekciju, tim će biti više nego kompetitivan, u Interu sanjaju Kjezu, ali je Juventus u prednosti, dok Kaljari traži baš veliki novac za Nikola Barelu.

Ali, sa Godinom, Lukakuom, Rakitićem, Darmijanom i verovatno još nekim pojačanjem, svakako da bi ekipa bila jača u odnosu na sadašnju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Saturday, 06.04.2019
07:24

Ako damo Ikardiju da ode, samo trampa za Iska bi bila OK...A Vanda nece iz Milana nigde osim u Madrid...

avatar
No rules
Saturday, 06.04.2019
00:04

Kjeza, Ricarlison, Rojs, Ndombele.., su igraci koji prave razliku i sa kojima bi smo bili konkurentni. Koji crni Darmijan, Dambrosio, Galjardini.. opet borba za top 4.

avatar
Paul Kersey
Sunday, 07.04.2019
14:21

Rojs je više povređen nego što igra. Ostali ok.

avatar
Gile sile pravi
Friday, 05.04.2019
22:28

Duvan Zapata je ta zamena ako Ikardi napusti Inter sto se verovatno desiti nece, sto se Perisica tice on sigurno ide, to je zeleo jos prosle sezone, ove definitivno ide, tako da u Interu nece biti klanova kad on ode, Ikardi nema problema sa ostalim igracima, a nesto i nema zainteresovanih klubova za Ikardija, nece niko da plati 110 milona evra za njega, a sto se samog Ikardija tice on ce da prihvati ono sto mu Inter nudi kad bude video da nece niko da plati za njega 110 milona, nije Interu u interesu da spusta cenu za njega, kad zna sta moze na terenu, dok Ikardi ne moze da dozvoli sebe luksuz da se manje zalalaze golovima i dobrom igrom, Marota stari lisac zna sta radi, ali ako bude otisao Ikardi pnda ce njegova zamena biti Duvan Zapata

avatar
Mika Delimicno Celav Maric
Friday, 05.04.2019
21:28

Ja stvarno ne znam kome je bitan Inter vise. Ljudi su 4 5 6 poslednjih 10 godina. Koji asovi koji bakraci pa oni ne mogu da se sastave a o njima svak treca vest

avatar
Stevan Mikša
Saturday, 06.04.2019
00:15

Niko te ne tera da otvoris vest...

avatar
Oldboy
Saturday, 06.04.2019
09:05

Znači navija se samo za prvog, eventualno drugog?

avatar
MarioJ
Friday, 05.04.2019
20:42

Od Rakitića nema ništa. Juventus bi trebao pokušati sa transferom Rakitica i imati brutalan vezni red. Rakitic iskusan, sjajan tehničar, defanzivno potkovan, a ima bar jos tri kvalitetne sezone ispred sebe.

avatar
Interista90
Friday, 05.04.2019
20:28

Sa svima njima a bez Ikardija i Perisica, ili samo Ikardija bi bili slabiji 40%, jaci nikako!

avatar
Oldboy
Friday, 05.04.2019
20:27

Sa Lukakuom ne bi bila jača, nije što sam navijač Intera, ali je Icardi dve klase iznad ovoga, Lukaku je samo popularan zbog dobrih igara koje je pružao u Evertonu

avatar
Anonymous Official
Saturday, 06.04.2019
02:40

Pa i Ikardi je popularan samo kod vas navijaca Intera jer nema te nikog boljeg od njega vec godinama jos uz to sva igra vam se svodi na njega. Dao je u 10 golova a Lukaku 12 koji je u jacoj ligi i nije standardan pa se nebi bas slozio sa tobom da je toliko bolji.