Bobo optimističan: "Inter za dve godine na vrhu!"

Autor: Stefan Matić
četvrtak 07.02.2019.
17:00
Izvor: Sportske.net

Bivši napadač "Neroazura" hvali Spaletijev rad.

EPA-EFE/Daniel Dal Zennaro
EPA-EFE/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

Iako je po kladionicama pre početka "Kalča" važio za jednog od najbližih konkurenata Juvenutsu, milanski klub već posle 22. odigrana kola zaostaje dvadeset bodova za "Starom damom"!

Legendarni napadač "Azura" je takođe igrao i za najveće rivale milanskog kluba poput Juventusa, Milana i Fjorentinu.

"Verujem da u narednih dve do tri godine Inter može prevazići tu razliku između njih i Juventusa. Sada su trenutno treći, ali u godinu i po dana sa Spaletijem Inter se promenio na bolje i pokazuju veću sigurnost nego li prošlih godina.

Jednostavno je u Italiji, verujemo da i Inter i Milan uvek moraju biti konkurentni i u trci za Skudeto", izjavio je Vieri za Gazeta delo Sport.

Vieri

Popularni Bobo se takođe osvrnuo na gradskog rivala i njegovo pojačanje u vidu Poljaka, ali je prokomentarisao i dolazak Ronalda u Juventus.

"Itekako volim Pjonteka. Uvek može da vas povredi , zadaje probleme odbrani, ulazi veoma duboko može da sam da predvodi napad.

Kada vas vanzemaljac poput Kristijana Ronalda izabere to znači da radite odličan posao, pokazuje vašu snagu. Mislim da će duel sa Atletikom biti poput finala Lige šampiona", zaključio je bivši napadač "Azura".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Friday, 08.02.2019
02:13

Sto lazes japanac ? Jer ti mislis da smo mi veverice. ne nismo baki ! nemoj da siris dezinformacije ovde, juventus je zasluzeno zavrsio U Seriji B tada

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 07.02.2019
22:03

Tek za 2 godine...pa inter je prvak vec ove sezone tako su makar najavili

avatar
Marchisio8
Thursday, 07.02.2019
19:23

Бобо,Бо,велики шмекер,са сјајном каријером. Што се тиче ове изјаве,не знам,овај Интер је миљама далеко од Јувентуса,не зна се ко пије,ко плаћа. Прво се морају реорганизовати у управи,јер имају великих грешака у одабиру и куповини играча,онда и тренера јер се Спалети није нимало показао,па тек онда на терену. Јер у данашњем фудбалу,сви су заслужни за трофеје,нека здрава околина је подлога за успјехе и ту све почиње,а тога код њих нема.

avatar
The_Matrix
Thursday, 07.02.2019
18:08

Kristijan BOBO Vijeri! Zbog njega danas veliki broj ljudi voli Inter. Mnogo mi je bilo drago kada sam gledao njegovo poslednje gostovanje na SKY-u kada na pitanje kako je igrati za Inter dok volite Juventus on kaze ne znam, ali znam kako je igrati za Juventus, a voleti Inter. Cime je konacno stavio tacku na pisanje nekih medija kako je navijac juventusa

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 07.02.2019
18:49

Ma kakav juventus, odavno je poznato da je vas.

avatar
Japanac
Thursday, 07.02.2019
20:51

Nije navijac Juvantusa ali on je izjavio da je Juve zasluzeno bio prvak 2006 i da je sve to farsa

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 07.02.2019
18:07

pa I sad je u vrhu TRECI s tendencijom pada