Mihailo Ristić - Koliko mu je pala cena od odlaska iz Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.01.2019.
15:05
Izvor: Sportske.net

Vreme je za novi početak i uspon u njegovoj karijeri.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Posle praktično izgubljenih godinu dana na pozajmici u praškoj Sparti, Mihailo Ristić se ove zime samo privremeno vratio u Krasnodar, pošto je juče i zvanično postao fudbaler francuskog Monpeljea.

Talentovani vezista, svojevremeno i mladi reprezentativac naše zemlje, danas ima 23 godine i tek treba da pokaže i dokaže svoju pravu vrednost. Odlazak u Spartu je bio velika greška, napravio je korak unazad, ali to je sada iza njega i ne sumnjamo da Ristić ima veliki motiv da se u nastavku sezone predstavi u najboljem svetlu u novom klubu. Pogotovo što će sada nastupati u jednoj od pet najjačih liga u Evropi.

Prema dostupnim informacijama iz francuskih medija, Krasnodar je od Ristićevog transfera inkasirao 700.000 evra, što je znatno manje u odnosu na dva miliona koliko je Zvezda zaradila prilikom njegovog transfera u pomenuti ruski klub, pre godinu i po.

Po ''Transfermarktu'', njegova vreednost na tržištu je sada 800.000 evra, a njihov grafik jasno pokazuje kakvu je grešku napravio što je čitavu prošlu godinu proveo na pozajmici u Sparti.

Screenshot: transfermarkt.com
grafik

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 14.01.2019
15:25

Najbolje i bilo da se vrati u Zvezdu. Bio je ogroman talenat a onaj de*il Božović ga je upropastio. I njega i Plavšića. Najbolje bi bilo da se vrati. da poludi kao i Radonjić. Mada i on je opet prerano otišao. Adžić isto.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 13.01.2019
16:38

Zvezda je Rileta trebala vratiti , nebi se pokajala i nebi pogrešila,naprotiv.

avatar
boba89czv
Sunday, 13.01.2019
20:34

Jedina postena utakmica koju je odigrao od kako je otisao iz Zvezde je upravo ta protiv nje... ono sto je tad prikazivao, danas vredi 100.000.000€... ali izgleda da mu nije uvek isti motiv...