Real - Ovo bi bio šokantni povratak decenije!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 25.12.2018.
19:06
Izvor: Sportske.net

Solarija bi mogao da dočeka znatno izmenjen sastav, španski mediji najavljuju zanimljivog povratnika.

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Dosta promena bi mogao da doživi Real Madrid u januarskom prelaznom roku.

Era Lopetegija se završila fijaskom, te je posle sramotnog poraza u El Klasiku otpušten, a na njegovo mesto došao Santiago Solari, dotadašnji trener Kastilje, drugog tima. Argentinac je pobedio prve četiri utakmice te time osigurao mesto trenera do kraja sezone.

Španski AS piše kako su Madriđani odredili dve mete za dolazak, ali tako i dvojicu igrača koji će napustiti redove Madriđana.

Prvi za dolazak jeste Mesut Ozil. Nemački kreativac je već nosio bele boje Madrida u periodu od tri sezone (2010-2013) gde je prikazivao odlične partije. Arsenal svakako nema problem da proda igrača koji zarađuje neverovatnih 350 hiljada funti nedeljno sedeći na klupi zbog neuklapanja u Emerijev sistem. 

Mesut Ozil

Ključ ovog transfera bi mogao biti Isko. Za Španca se već nekoliko sezona interestuje Juventus, ali su primat za sada preuzeli klubovi iz Premijer lige – Čelsi i Mančester Siti. Dvojac je već imao sveže okršaje kada je londonski klub odneo pobedu privolevši Žoržinja u svoje redove. S druge strane, Isko bi mogao i put severnog Londona u redove Arsenala, "Tobdžije" imaju džokera u vidu upravo Ozila kojeg bi rado trampili.

Interesantan dolazak u redove Madriđana bi se mogao desiti u vidu mladog Brahima Diaza iz redova Mančester sitija. Ovde su stvari maltene rešene pošto i engleski mediji i njihove kolege iz Španije javljaju da je već dogovorena suma u iznosu od 13,5 miliona funtu za povratak mladog Španca u svoju rodnu zemlju. "Građani" su hteli da produže ugovor, ali je presudila želja igrača da se posle pet godina igranja u Engleskoj vrati na Pirineje.

Što se odlazaka iz Madrida tiče, prvi u redu je Kejlor Navas. Golman Kostarike ne dobija prilike pored novoprdošlog Kurtoe i mogao bi da napusti Santiago Bernabeo već sledećeg meseca. Kao potencijalna destinacija se navodi Arsenal, koji muku muči sa odbranom i treba im konkurencija za već iskusnog Petra Čeha, dok Bernd Leno za sada ne uliva previše poverenja Emeriju.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Wednesday, 26.12.2018
11:40

I to je povratak decenije?

avatar
Di Stéfano
Wednesday, 26.12.2018
04:13

Po čemu Leno ne uliva poverenje?Momak brani odlično.Ovo za Ozila i Iska je budalaština teška

avatar
dejannk
Tuesday, 25.12.2018
23:24

Sto bi davali 13.5m funti kad brahimu istice ugovor na kraju sezone

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 25.12.2018
21:56

Nerealno je da se ovo dogodi...

avatar
Wolverine
Tuesday, 25.12.2018
21:42

Iska za Ozila? Šta je sljedeće? Domagoj Vida za Ramosa?

avatar
esadesad samoesad
Tuesday, 25.12.2018
21:25

Real godinama igra pogresan fudbal, ovaj fijasko je trebao doci mnogo ranije, bilo je mnogo sezona gdje je Real trebao da zavrsi bez trofeja. Ali srece u zreb, podmecivanje sudija, a bilo je utakmicama gdje je protivnik Reala, sam sebe pobijedio. Za mene su dvije zadnje titule Reala u ligi smijesne, to je cista kradja, sudije namjestene, ali posto toga sada nema tesko ce se Real izvuci. Sjetitese utakmice Eibar - Real, Eibar postize gol sudija ofsajd, a VAR zove i kaze gol cist kao suza.

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 25.12.2018
20:42

Nakon 4-5 trofejnih godina, opet sledi 10 godina lutanja i svinjarija u prelaznim rokovima- vec vidjeno, vec sam to prosao sa Realom. 🙄🤦‍♂️

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 26.12.2018
21:19

ja ti rekoh da ovo sledi, a ti meni prodajes price o tome kako se ekipa dobro amortizovala i kako su neki novi igraci poceli da sijaju.

avatar
Badr Hari
Friday, 28.12.2018
21:33

A što li se ti javljaš kada ovo nije vest ni o izlizanom ni o Juventusu? :D

avatar
stevan_vasic90
Friday, 28.12.2018
18:08

El Clasico leyendas@ Ekipa bi se mozda i amortizovala, ali ukoliko Perez krene po svojim starim navikama, onda ce biti upravo onako kako si ti rekao.