Babić objasnio Zvezdinu snagu: ''U kom god sastavu da igramo, mi pobeđujemo''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.11.2018.
00:02
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin veliki izbor igrača ove sezone dolazi do punog izražaja.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Četiri dana posle istorijskog trijumfa nad Liverpulom u Ligi šampiona (2:0), Crvena zvezda je gostovala u Surdulici, gde je savladala ekipu Dinama sa 3:0.

Zvezda pred novu reprezentativnu pauzu ima skor od 15 pobeda i samo jednog remija, a posle pobede nad Dinamom, štoper Srđan Babić ističe da je pobeda njegovog tim a mogla da bude i ubedljivija.

''Rezultat pokazuje da smo dobro igrali. Imali smo možda manjih problema na početku utakmice, prvih desetak minuta dok se nismo prilagodili. U tom periodu protivnik je stvorio nekoliko šansi.

Posle smo već preuzeli dominaciju, postigli smo gol i od tada je sve bilo mnogo lakše. U drugom poluvremenu smo igrali još bolje, bili smo agresivniji i stvarali smo više prilika. Mogla je pobeda da bude i ubedljivija, ali zadavoljni smo prikazanom igrom i osvojenim bodovima'', izjavio je Babić.

Iako većine igrača koji su ostvarili pobedu nad Liverpulom danas nije bilo u ekipi, Babić naglašava da se zbog odličnog izbora igrača, odsustvo pojedinaca i ne oseća.

''Ne utiče gust raspored na nas, imamo veliki broj igrača i, što je najvažnije, svi momci podjednako dobro koriste svaku priliku koja im se ukaže. U kom god sastavu da igramo svi dajemo svoj maksimum i pobeđujemo. Naravno da će nam prijati nekoliko dana odmora pre nego što se vratimo još napornijem radu'', zaključio je Babić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 11.11.2018
12:45

Babic nije rekao nista novo jer svakom u Srbiji je jasno da je Zvezda za nase prvenstvo prejaka u bilo kom sastavu da igra.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 11.11.2018
10:43

U kom god sastavu i protiv koga god (osim Rada do sada) zvezda da igra sudija mora da joj pomaže rešavanjem utakmica ili otvaranjem protivnika - u tome je vaša snaga. Ne, zvezda više nije usamljena, Radnički iz Niša se u moru satelita iz srpskog fudbala najviše približio zvezdi. Odbrambeni protivnički igrač prvo napravi očigledan i smešan penal za Radnički, a minut kasnije bez namere da ispuca loptu što dalje daje auto-gol, a pre toga dobija poziv u mladu reprezentaciju, a inače bivši igrač Brodarca. I šta vam nije više jasno?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 11.11.2018
13:51

Kad ces ti jednom shvatiti da tvoje danonocno trolovanje na vestima o Zvezdi nista ne pomaze partizanu. Pantici, pantici, sojici, sojici samo znate da kukate.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 11.11.2018
14:28

Kakvo si dao uverljivo objašnjene,a samo za one koji ne znaju i ranijih godina šta je bilo.Vidim i osećam,a svaki komentar ti je takav gde se provalči velika žalost što je tvoj klub tamo gde je.Moj komentar je:budi jako prezadovoljan tim mestom i moli se da tu ostanu.Jer bombe koje je Ilijev doveo poneki treba da igra u nižem rangu ako bi i tu imao mesta.Nije tu kriv klub već oni koji ga vode.A nisu tome dorasli.Budi realan.Poz.

avatar
Silent
Sunday, 11.11.2018
09:27

Realno i drugi Zvezdin tim bi se prosetao kroz ovu ligu

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 11.11.2018
08:16
avatar
gaja
Sunday, 11.11.2018
06:18

....MA DEČKO JE U PRAVU- BITNO JE DA SU STANDARDNO PRISUTNE SUDIJE...........

avatar
Sunday, 11.11.2018
02:05

Letite letitr,kad vam se krila okrste nece vi bude dobro