Pogba opet zakuvao: "Juve? Moja kuća..."

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 01.11.2018.
12:49
Izvor: Sportske.net

On je to rekao i za Junajted, ali ovakva poruka će verovatno dodatno razbesneti Murinja pred gostovanje na "Alijancu". A ono što će se tamo desiti već se zna...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pol Pogba se vraća u Torino, makar na jedno veče, u sredu u Ligi šampiona.

"Znao sam da ćemo izvući Juventus, rekao sam bratu da će to biti ludilo, jednostavno, takve stvari su suđene", kaže Pogba.

Kakav je osećaj.

"To je moja kuća, to su moji prijatelji, to je moja svlačionica. Sve što sam naučio bilo je tamo, od Bufona i Kjelinija, odrastao sam uz njih i Pirla. I sada se čujem sa Dibalom, Kvadradom, Bonućijem, Juventus je moj klub
", dodaje Francuz.

On i ne krije da želi da se vrati, ali šanse da ga Junajted pusti za 70 miliona evra, kako se priča su male, ne postoje, bolje rečeno.

Ipak, navijači svim silama žele da ga vide u crno-belom. "Alijanc" će biti krcat u sredu, a Pogbu će dočekati ovacije, i poruke sa tribina koje ga pozivaju da se "vrati kući".

On je 2012. kao slobodan igrač stigao iz Junajteda, afirmisao se, oborio svetski rekord pri povratku u "Đavole", ali nakon dve i po godine, nesrećan je u Engleskoj i želi da ode.

U Juventusu prate razvoj situacije.

"Jasno da je ovo njegov klub, ali on je igrač Junajteda. Pratimo šta se dešava", kaže legendarni Pavel Nedved koji preko svog bivšeg menadžera Rajole, pokušava da Pogbu vrati u Juventus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Friday, 02.11.2018
22:06

Juventus je klasa za sebe ...dzaba novci jadnom Junajtedu...

avatar
Nemanjici
Thursday, 01.11.2018
17:24

Juve je za Man Itd kao Vojvodina za Zvezdu pa ti Pogba idi u selendru.

avatar
RedDevil612989
Thursday, 01.11.2018
15:22

Koliko mene iritira ovaj Pogba to vise nije normalno. Prvo prica kako je Junajted njegova kuca(koju je napustio cim nije bilo po njegovom) pa posle prica kako je Juventus njegova kuca. Sto si isao iz Juventusa ako ti je tamo toliko bilo sjajno? Imas igraca koji su proveli celu karijeru u jednom timu i nikada nisu zazalili niti se pozalili a njemu je svuda lepo alu opet na kraju ode. Smisli se vec jednom sta zelis od zivota dete.

avatar
OGLoc
Thursday, 01.11.2018
15:19

toliko ima inteligentnih, skromnih i postenih fudbalera koji mogu biti primjer svima nama a uporno se samo pise o ovakvim tipovima