Barsa pregrmela užasan teren, spasio je VAR u nadoknadi!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 26.08.2018.
00:05
Izvor: Sportske.net

VAR na delu u poslednjim sekundama meča, Barselona preživela Valjadolid.

Beta/AP Photo/Andrea Comas
Beta/AP Photo/Andrea Comas

Povezane vesti

Neobično je za Primeru da ima ovakav teren kakav smo svi videli danas u Valjadolidu.

Ekipa Barselone je uspela da savlada u lošim uslovima ekipu Valjadolida rezultatom 0:1, a strelac jedinog gola danas bio je Osman Dembele u 57. minutu.

Valjadolid je bio sasvim solidan danas protiv Barselone, imali su čak i par šansi u prvom poluvremenu preko Enesa Unala koji je bio blizu da načne goste.

Pretila je, naravno, i Barselona, uglavnom preko Suareza i Dembelea, ali ih je i teren zaustavljao u nameri da stignu do gola golmana Valjadolida.

Usledio je taj 57. minut, tada je Suarez prebacio loptu na drugu stativu gde je bio Roberto, ovaj je vratio glavom povratnu za Osmana Dembelea, a Francuz je tukao u suprotan ugao i tako rešio pitanje današnjeg pobednika.

Prava drama je usledila u poslednjem minutu utakmice kada je Valjadolid postigao gol, VAR je tada stupio na snagu i sudija je na kraju dosudio ofsajd. Reklo bi se - opravdano.

Dakle, Barsi je ovo druga pobeda u isto toliko mečeva, Valjadolid ostaje na onom bodu koji je osvojio protiv Đirone.

Jedini gol na današnjem meču pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

36 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
V84
Sunday, 26.08.2018
00:32

Teorija zavere ili ne ali ovo je prevazislo i murinja, da se ovoliko unakazi stadion kako bi se ugusila barsina igra. Niko se veceras nije istakao sto me i ne cudi, samo se cekalo iz koje rupe ce izviriti dusko dugousko.

avatar
deki trbic
Sunday, 26.08.2018
10:46

Ma ajde druze jeste teorija zavere i da su namerno unakazili stadio, odakle vama ljudi takve lude ideje?

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 26.08.2018
00:24

Vise srece nego pameti postaje parola Valverdeove Barselone na gostovanjima u ligi.Barsi ne gine jos koja Roma ove sezone,samo je pitanje kad,gde i koliko puta ce se to desiti.Poslednjih 20 minuta nisam bio siguran protiv kog Reala igraju,neverovatno je da ih je ova, blago receno skromna ekipa, potpuno sabila u kazneni prostor.Ponovo nepovezanost veznog reda,panika u odbrani,odsecenost napada i ogromne rupe koje nastaju izmedju linija tima(Scenario toliko puta vidjen prosle sezone,sa kuluminacijom u Rimu) i ponovo iste nebulozne izmene (Izvodjenje prvo Dembelea,pa onda Kutinja iako Suarez partijom koju pruza bukvalno moli da ga izbacis sa stadiona).Ne mogu da verujem da lik bas nista nije naucio iz onoga sto mu se desilo prosle godine...Suareza vise necu da komentarisem,ja ga ne bi ni zvao na utakmice dok ne izgubi bar 5 kila.Sto se ostalih tice Pike je rupetina,Roberto ne ume da igra odbranu,Buskec i Rakitic zajedno ne mogu,Mesi bas los u drugom poluvremenu....p.s.Onaj teren je uzasno los i za standarde nizih liga Srbije,sreca da se niko nije povredio.

avatar
P. S.
Sunday, 26.08.2018
14:05

Da nije upravom i Valverdeom razorena, Barsa bi na snoćnu utakmicu izvela drugi tim (zbog rizika od povreda na onakvom 'terenu') i rutinski uzela 3 boda sa min. 2:0. Ovako na teren izlazi praktično najjača postava, igraju da ne može jadnije, a onda na sve to neprevaziđeni velemajstor izvodi Dembelea (jedinog u timu Barse kome se uopšte igrao fudbal), pa potom Kutinja (kol'ko god loš bio uvek postoji šansa da zabije gol), dok za to vreme Suarez ne može da hoda, a kamoli trči, da ne pričam kakav cirkus pravi po terenu sa faulovima itd., Rakitić ne zna gde udara (da li je smešniji u sredini, napadu ili odbrani?), a S. Roberto ne zna gde se nalazi (Jordi Alba juri levo krilo Valjadolida na suprotnoj strani, Pique igra desnog beka i ispada smešan itd.). A kada te Valjadolid sabije u kazneni prostor onda možeš samo da brojiš dane do prvog debakla u najavi. I ko zna koliko će ih biti ove sezone.

avatar
P. S.
Monday, 27.08.2018
14:43

Očigledno je da ne postoji dovoljno jadna igra, niti bilo kakva bruka ili blam nakon debakla koji bi mogli da oteraju Valverdea sa klupe, dok god osvaja bilo šta. Nadam se da ove sezone neće osvojiti ništa, odnosno da Real i Atletiko neće ponoviti prošlogodišnju sezonu. Za LŠ se ne sekiram, jer tu imamo jasan debakl u najavi, samo je pitanje žreba da li će se on desiti u 1/8 ili u 1/4 finalu. Dok god Valverde sedi na klupi potpuno je nebitno ko je od igrača došao, a ko otišao, jer je igra potpuno ista kao i prošle sezone.

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 27.08.2018
10:10

Pa u LS ce ih biti sigurno,to je vec postala rutina...Naravno ako bi se sad doveo ozbiljan trener sa ovom ekipom bi mozda i moglo nesto da se napravi,ali kolike su sanse da se to desi? Sve u svemu ista prica kao i prosle sezone,u najboljem slucaju uzimamo ligu i kup i ispadamo u 1/4 finalu LS.

avatar
Armani
Sunday, 26.08.2018
00:21

Bruka i sramota,na stranu los teren na stranu i konstantno los suarez,alba,uzasan messi,po cemu rakitic ima svaku utakmicu garantovanih 90 minuta? Roberto je uredu ali semedo mora da igra beka...malcom mora ranije da udje,zasto messi mora da igra svaku 90 minuta? Aliiii valverde je za momentalni otkaz on zatvara utakmicu protiv koje bi partizan zabio 3 gola i dobije gol u zadnjim minutama,steta sto ga je VAR izvukao...poslije rima ga je trebalo potjerati!

avatar
P. S.
Sunday, 26.08.2018
00:21

Sramotna igra Barse koja umalo da se završi gubitkom 2 boda. Očajan teren (neprimeren čak i trećoj Tadžikistanskoj ligi) može biti razlog što smo gledali lošu utakmicu, ali nikako ne može biti opravdanje za 40 (četrdeset!!!) puta skuplji tim da se ovako muči i ovoliko loše igra. Suareza bi pod hitno trebalo parkirati na klupu, sve dok ponovo ne bude mogao da se kreće po terenu. Dembele uprkos neviđenom broju grešaka u pasovima, centaršutevima i šutevima pokazao najviše želje za igranjem fudbala uz najbolju kontrolu lopte na očajnom terenu. Na kraju jedini je i dao gol. Svi ostali su bili loši ili očajni, a definitivno ni ovoliko očajna partija S. Roberta na beku neće biti razlog da Valverde prestane da ga gura na beka i Semeda drži na klupi.

avatar
Rise up
Sunday, 26.08.2018
00:17

Ovi iz PSZ su gledali utakmicu. Kazu ona ponuda za Rakitica od 100 miliona ne vazi jer hoce da je pojacaju, salju vecu ponudu od 150 milona da ga ugrabe. Da ga ne preotme neki drugi klub.

avatar
F. C. B.
Sunday, 26.08.2018
00:16

Sad bi se svadjali je li bio ofsajd ili ne, a Barca bi otisla sa bodom kući, medjutim i to bi bilo zasluženo. Konačno VAR da opravda ulogu. Jadna i očajna igra, bez ikakve taktike i uigranosti. Valverde sastavio ekipu od najskupljih 11, poslao ih na teren i rekao igrajte kako najbolje znate.. ovo je toliko ocajno ko da su se sastali prvi put. Naravno, ponovo Dembele napolje, iako nije bio nista gori od ostalih, pa Kutinjo, ali ne zato Rakitić i Suarez. Ceka se samo malo jači protivnik da ih razbuca, a svako gostovanje će biti mučenje gore od ovoga.

avatar
_mladenq
Sunday, 26.08.2018
00:15

doktor valverde nastavlja svoju filozofiju iz prosle sezone, brani lik 1 gol razlike iz sve snage protiv najgorih ekipa lige:D, igru ne bih pretjerano komentarisao, zbog one smejurije od terena, osim mozda suareza opet da izdvojim kao najnesposobnijeg profesionalnog igraca/maskote u ligama petice

avatar
deki trbic
Sunday, 26.08.2018
10:51

pobeda od 1:0 je isto kao i pobeda od 3:0 sta ima veze ako brani 1:0? pobeda je pobeda, nije bitno kojim rezultatom.,

avatar
P. S.
Monday, 27.08.2018
14:24

1:0 može da brani onaj ko zna (recimo Čolo Simeone, a i on umalo da izgubi na svom terenu 2 boda od Raya), a ne neko kome treba sva sreća ovog sveta da odbrani 4:1. Da ne pominjem koliko je (pre)jadno braniti 1:0 protiv možda najlošije ekipe u Primere i to sa timom u kome nema fudbalera jeftinijeg od kompletne ekipe Valjadolida.

avatar
El Nindža
Sunday, 26.08.2018
14:23

E pa vidiš druže, bitno je, jer je barsa oduvek igrala napadački fudbal i branila se tako što napada, uvek je igrala da da gol, a ne da brani. Eto zato veliki deo navijača Barse ne želi Valverdea na klupi, nije to Barsin stil.

avatar
_mladenq
Sunday, 26.08.2018
13:29

a sta da gol u zadnjem minutu nije ponisten? i sta da u narednih 10 meceva kad bude branio gol razlike, bar u 3 barsa primi izjednacujuci opet tako pred kraj? sta onda? pa nije barsa jbni atl madrid da pobjeduje sa 1:0 u 80% meceva, nosati indijanac ima ekipu sa najjacom ofanzivom on se redovno brani protiv znj ekipa, i to da ON BAR ZNA da se brani, da recimo izvede jednog suareza koji noge nema, nego on izvodi najbolje pojedince a ubacuje onog vidala koji kao da je sa marsa pao, ne zna gdje je

avatar
Rise up
Sunday, 26.08.2018
00:14

Zasluzena pobeda Barse,bili su bolji za taj jedan gol ali igra ocaj. Prvo poluvreme su bar stvarali sanse,drugo poluvreme katastrofa. Mesi se setao doduse on ima kredit da se seta do kraja karijere, a kad Mesi stane nema plana b. Sta radi ovaj Valverde ne zna utakmicu da vodi ustvari nema covek pojma generalno 😀

avatar
ixyco96
Sunday, 26.08.2018
11:56

ima kredit da se seta? jedino ako ce da igra za dzabe. da se razumemo i ja takodje smatram da je najbolji . ali da se seta za tolike pare :')

avatar
_mladenq
Sunday, 26.08.2018
15:15

fazon je sto mesi kad se tako seta, on se seta recimo 30% utakmice, ali je zato onih 60% sto igra jedno 7 puta korisniji od svih ostalih zajedno, tako da iz te perspektive i ima kredit da to radi, iako se ja slazem principijelno za te pare, kad vec moze da trazi te sulude cifre onda ima da se trci na terenu kao i prvi dan kad je poceo

avatar
Rise up
Sunday, 26.08.2018
14:35

Pa iskreno nesto me i ne zanima koliko zaradjuje ko u Barsi,ne daju im platu iz mog dzepa 😀 Sto se mene tice mogu na njegovu platu da mu dodaju i platu Valverdea,a Valverdeu da placaju samo smestaj,hranu i racune,dosta mu je 😀

avatar
Mr Don
Sunday, 26.08.2018
00:12

Kako je moguce dopustiti da se igra na onoj njivi meni samo to nije jasno. Polet iz Ljubica ima bolji teren od onog. Ovo je jedna od onih utakmica koje zelis da zaboravis sto pre.

avatar
zeks
Sunday, 26.08.2018
00:11

Ma i da su uspeli da izvuku bod,neka im.Dobro je sto se neko nije povredio po ovom oranju.Kad dodju na Kamp Nou,napuniti lepo 8:0 i vratiti u drugu ligu,za bolje nisu.

avatar
ixyco96
Sunday, 26.08.2018
00:10

Rakitic odlican. odbrana kako kad. protivnici su imali dosta prilika. Ter Stegen fenomenalan golman. Suarez prespor,Messi misli da ima 22 pa da moze kao tad.. Kutinjo solidan,Dembele sigurniji sa liptom nego ranije.Buskets standardno, i Roberto odlican.

avatar
_mladenq
Sunday, 26.08.2018
15:16

rakitic odlican?:DDDDDDDDDDDDDD

avatar
P. S.
Monday, 27.08.2018
14:15

Rakitic odlican? I to na utakmici na kojoj je bio loš čak i za sopstvene očajne standarde. Kako li bi izgledalo da je bio očajan? :D

avatar
ixyco96
Monday, 27.08.2018
04:19

bez greske je odigrao . po meni 95% pass accuracy

avatar
GoHardCAMPEONES
Sunday, 26.08.2018
00:08

Spasio je sudija, nigde ofsajda pokazano na grafikonu posle :D

avatar
Cfckg
Sunday, 26.08.2018
10:52

Nisi gledao utakmicu do kraja i komentarises,sve je lepo pokazano

avatar
_mladenq
Sunday, 26.08.2018
15:16

trol je lik, ne znam sto ne uvedu block opciju na ovom sajtu

avatar
Stefoon
Sunday, 26.08.2018
13:21

Hahahaha evo ga ovaj decko, gde si ti ludjace?

avatar
GoHardCAMPEONES
Sunday, 26.08.2018
13:07

Gledao sam od pocetka drugog do kraja, nigde veze s ofsajdom :D

avatar
Tata Messi
Sunday, 26.08.2018
00:07

Katastrofa.Primis gol pa se branis.Valverde izvodi Dembelea koji se najvise trudi,a ostavlja Suareza.Plus jos teren katastrofalan.Sama sreca ih je spasila sto je bio VAR

avatar
Stefoon
Sunday, 26.08.2018
00:06

Sramota kakav fudbal igra Barselona.