Novi poraz Nordsjelanda pred put u Beograd, primili gol u 90. minutu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.08.2018.
17:17
Izvor: Sportske.net

Partizanov rival u kvalifikacijama za Ligu Evrope pretrpeo je danas i treći poraz u poslednjih nedelju dana.

EPA-EFE/Anders Kjaerbye
EPA-EFE/Anders Kjaerbye

Povezane vesti

Podsetimo, fudbaleri Nordsjelanda su prošlog vikenda poraženi u derbiju četvrtog kola šampionata Danske protiv Brondbija (2:0), potom ih je Partizan kao gost savladao u četvrtak sa 2:1 u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope, a danas su poklekli u duelu sa Alborgom.

Bio je to meč petog kola danskog prvenstva, a Alborg je pred svojim navijačima slavio sa 1:0.

Filip Ohs je bio čovek odluke, pobedonosni gol je postigao u 90. minutu, preciznim udarcem u donji levi ugao sa ivice kaznenog prostora.

Ovo je drugi poraz Nordsjelanda u domaćem šampionatu, posle pet kola se nalazi na osmom mestu na tabeli sa pet osvojenih bodova.

U odnosu na meč sa Partizanom, trener Nordsjelanda je napravilo nekoliko promena u startnoj postavi. Danas je na delu viđen novi štoperski par, Nelson-Mumin, u veznom redu starter je bio Strunk Jakobsen, a u  napadu su od prvog minuta zaigrali Kudus i Rasmusen, koji su protiv crno-belih igrali u drugom poluvremenu.

Nordsjeland: Larsen - Bartolec, Nelson, Mumin, Mini - Kristensen, Strunk Jakobsen, Damsgard (Skovgard od 85.) - Skov Olsen, Kudus (Rigard Jensen od 75.), Rasmusen (Amon od 81.).
--
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke