Simon doneo pobedu Efesu u poslednjim sekundama

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 23.10.2017.
20:08
Izvor: Sportske.net

Izabranici Velimira Persovića upisali novi trijumf u turskom šampionatu.

screenshot - twitter.com/anadoluefessk
screenshot - twitter.com/anadoluefessk

Povezane vesti

Anadolu Efes je slavio u gostima ekipi Eskišehira, utakmica je bila veoma zanimljiva, gosti su slavili u poslednjim trenucima, na kraju je bilo 84-86.

Prvi kvartal pripao je favorizovanim gostima iz Istanbula (15-20), domaćin je zaigrao nešto bolje u nastavku, na kraju su uspeli da smanje deficit za svega pola koša pred odlazak na odmor.

Ipak, u trećem kvartalu, domaćin se u potpunosti budi, dolaze do preokreta i u poslednjih 10 minuta ulaze sa šest poena viška.

Tesno je bilo do poslednjeg trenutka, na osam sekundi do kraja je Rouland izjednačio rezultat, ali je Kruno Simon na samo dve sekunde do kraja pogodio za pobedu Efesa, Eskišehir jednostavno za dve sekunde nije mogao do poena.

Predvodili su pobednički sastav Brok Motum sa 19 poena, Brajant Danston sa 15, Kruno Simon je dodao 14 poena, dok je dvocifren sa 12 bio i Džošua Adams. Vladimir Štimac je meč završio sa šest poena, osam skokova i tri asistencije.

U poraženoj ekipi 19 poena Šona Maršala, 15 je dodao Vilijam Beron, 13 je ubacio Slava Kravtsov, dok su dvocifreni bili i Ejrs sa 11 poena (11 sk), kao i Džandan sa 10 postignutih poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke