Zvezde Granda, Prvi glas Srbije ili Ja imam telenat ...?

Izvor: NaDlanu.com, 19.Dec.2011, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda, Prvi glas Srbije ili Ja imam telenat ...?

Sve je to šoubiznis, a pa dobro lepo je kada neko ima talenta, ali retki su koji će se, na žalost, od talenta u Srbiji "hleba najesti".

Nakon što je kritikovao sve one koji podižu glas protiv Sokoja, kompozitor Dragan Brajović Braja oštro je kritikovao emisiju Prvi glas Srbije, naglasivši da ne postoji razlika između Zvezda Granda, idola, operacije trijumf?!Na svom Tviteru on je izneo svoj stav o toj emisiji, a i o svim ostalim sličnim formatima rekavši da nikoga nije briga za tu decu, već da svi samo vode računa o gledanosti emisije. - Ne nogu da verujem da se iko više pali na ovakve formate. Poenta je da produkcija lapi pare,a za tu mučenu decu ih boli k. A vi i dalje lamentirate ko je trebalo,a ko ne da ispadne?! Neka vam je Bog u pomoći...i na kraju, koja je razlika izmedju raspalih Zvezda Granda, idola, operacije trijumf?! Nikakva,jer niko nema za cilj da stvori zvezdu...ali koga boli - napisao je Braja i dodao- Muzika nije demokratska, već autokratska tekovina. Narod ne stvara i ne prepoznaje zvezde, on ih samo prihvata kao napravljene od profija - tvrdi kompozitor.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.