Zvezde Granda: Ovi kandidati su prošli dalje

Izvor: Svet plus, 15.Jan.2017, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Ovi kandidati su prošli dalje

U Zvezdama Granda gledali smo još jedno veoma uzbudljivo i napeto veče, koje su pored dobrih kandidata obeležile i svađe među članovima žirija.

Žestoke raspravke i stalne sukobe mišljenja između članova žirija Zvezda Granda gledali smo i ove večeri. Jelena Karleuša je često ulazila u raspravu sa svojim prijateljem Acom Lukasem, a i izjavila je da posle emisije obavezno vrši dekontaminaciju od lošeg muzičkog ukusa kandidata. Marija Šerifović >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je besnela zbog odluka kolega iz žirija pa je u jednom trenutku izašla iz studija. Kandidati koji su osvojili žiri i obezbedili prolazak u drugi krug su: Marija Resimić, Elvedina Šehić, Aleksandra Đuranović, Jasmin Alievski, Velid Handžić, Ivan Korugić, Jasmin Šehić i Aleksandar Miškovski.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

OVO SE NE MOŽE REČIMA OPISATI! Zbog ove lepotice tresao se Grand, Marija s psovkama napustila studio! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jan.2017

Kada je na scenu Granda izašla Aleksnadra Đuranović (25) bez teksta su ostali i publika i gledaoci i produkcijski žiri!..Uprkos brojnim glasnim raspravama iz subote u subotu, ova od sinoć može se staviti kao prva na listi najoštrijih do sada...Foto: Youtube/Zvezde Granda..Naime, Aleksandra je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.