Zvezde Granda: Ispale Snežana Kockar i Edita Aradinović

Izvor: Poznati.info, 23.Jan.2011, 03:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Ispale Snežana Kockar i Edita Aradinović


Muzičko takmičenje 'Zvezde Granda' večeras su napustile Snežana Kockar i Edita Aradinović koje su osvojile najmanje glasova publike i koje će šansu za povratak u dalji tok takmičenja moći da potraže u baražu.
Žiri su činili Vesna Milanović, Saša Ignjatović i Goran Ćomor, koji je menjao novinara Gorana Jovanovića. Najpozitivnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ocene žirija je dobila Jelena Vučković koja je na sceni zapevala u duetu sa svojom majkom, pevačicom Gocom Božinovskom.
Publici su se još predstavile i Jelena Vučković, Nikolina Kovač, Bojana Šarović, Mirjana Aleksić, Andreana Čekić i Ivana Pavković.


Slične, interesantne teme: Zvezde Granda: Ispale Mirjana Marčeta i Milena Jovanović Zvezde Granda: Ispali Rastko Obrenić Žuti i Andrija Marković Farma 3: Ekrem u ulozi profesora seksualnog obrazovanja
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.