Izvor: Press, 28.Avg.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica izabrala zeta u "Zvezdama Granda"!

Ćerka estradnog para Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša Zlata Aranđelović već pola godine je u ljubavi sa pevačem Milošem Vujanovićem.
Međutim, manje je poznato da ga je njena mama Zoka pikirala za zeta još pre pet godina, dok se takmičio u "Zvezdama Granda" tokom sezone 2013/2014, a ona sedela u žiriju.
Zlatina mama glasala za >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << njenog dečka i kad niko drugi nije, samo zato što ga je htela u svojoj familiji
Naime, folk zvezda je nakon spleta pesama koje su otpevali Miloš i Bakir Turković bila jedina od svih članova žirija koja je svoj glas dala Vujanoviću, dok je Turković na osnovu svih ostalih direktno prošao u sledeće kolo. Tada je Brunclikova obrazložila šta je presudilo da ona glasa za Miloša.

- Ja ni jednom ni drugom nemam šta da zamerim, koliko je god pogrešio jedan toliko je grešio i drugi. Vas dvojica ste apsolutno fenomenalni. Sada ću vam reći šta je mene opredelilo, koja sitnica, pa će se možda svi smejati. Ali, verujte mi, gledala sam vas ovako, pa kažem: "Koga bih pre za zeta?" E, ubiće me ćerka! Nemoj da se ljutiš. Ubiće me ćerka, al' tebe bih pre za nijansu od njega zeta" - odvalila je Zorica bez pardona, a Miloš je prasnuo u smeh, pa se onda ljubazno zahvalio:
- Pa hvala lepo stvarno!
Ali se pevačica nije tu zaustavila.
- Pregovaraćemo kad se završi - poručila mu je pred kamerama, a ni on se nije snebivao.
- Može, nema problema - zaključio je Vujanović uživo u emisiji pre pet godina.
Da li su sve ove godine trajali pregovori ili se ljubavni par sve vreme vešto krio od medija, više nije ni važno. Zvezda "Granda" i mlada stilistkinja i šminkerka više ne kriju koliko se vole, pa su svoju ljubav počeli da dele i javno sa pratiocima na društvenim mrežama. Na profilu lepe Zlate našle su se njene i Miloševe fotke koje su radili za jednu modnu liniju.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.