Izvor: Scandal.rs, 30.Okt.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbogom Kija! Ova nekadašnja ZVEZDA Granda je nova “Ministarka”!

Nakon uspeha u rijalitiju, Kristina Kija Kockar je zaplovila u pevačke vode, a nakon saradnje sa producentom Filipom Miletićem, postala je članica grupe Ministarke. Nakon letnje turneje, koja se završila u oktobru, Kija se odlučila na solo karijeru, a Ministarke dobijaju novu članicu. – Možda će biti još nekoliko zajedničkih nastupa, ali mislim da je The post Zbogom Kija! Ova nekadašnja ZVEZDA Granda je nova “Ministarka”! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kija napušta Ministarke! Evo koja pevačica dolazi na njeno mesto

Izvor: Svet, 31.Okt.2018, 11:40

Kristina Kija Kockar rešila je da se oproba kao solo pevačica i da izađe iz grupe “Ministarke”. One su imale zajedničku letnju turneju koja se nastavila sve do kraja oktobra, a nastupi su bili više nego posećeni i uspešni.. . Međutim, Kija uskoro kreće isključivo solo da nastupa, dok “Ministarke”...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.