ZVEZDA GRANDA ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevač proživljava pakao, čeka KOMPLIKOVANU HIRURŠKU INTERVENCIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 16:19

ZVEZDA GRANDA ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevač proživljava pakao, čeka KOMPLIKOVANU HIRURŠKU INTERVENCIJU!

Prethodni zahvat nije dao očekivane rezultate!

Ponekad zarad lepote ljudi koji se bave javnim životom moraju da se oduče na radikalne korake koji često uključuju bolne metode, koje podrazumevaju anesteziju i dug period oporavka.

Ono što je daleko veći problem, jeste i to da čak i te invazivne metode nekad ne daju očekivane rezultate, a pojedine intervencije su se završavale fatalnim ishodom. I pored toga što ovo nije nikakva tajna i  što postoji stepen rizika, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogi su spremni na ovu žrtvu.

Pevač Sloba Vasić, koga je publika imala da upozna putem takmičenja "Zvezde Granda", je imao dugu borbu sa viškom kilograma i pre više od godinu dana operisao je želudac. Lekari su mu savetovali da ugradi balon, što je on i uradio, ali je intervencija prošla neslavno, zbog čega je morao da ga izvadi.

Ipak, pevač je doneo odluku da se ponovo podvrgne operaciji, o čemu je obavestio fanove na društvenoj mreži Instagram.

- Dragi moji prijatelji, saradnici, mediji i svi drugi koji poštujete i uvažavate moj rad. Želim da vas obavestim o prijemu na kliniku u Novom Sadu. Uradićemo hiruško uklanjanje (zatezanje) stomaka. Kao i uklanjanje masnih naslaga metodom liposukcije. Hvala svima na razumevanu za datume koje smo morali da pomerimo, za period koliko će trajati oporavak. Blagovremeno ću vas obaveštavati o mom stanju kao i o otpustu iz bolnice. Voli vas Vaš Sloba - napisao je pevač.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.