Izvor: Scandal.rs, 12.Mar.2015, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Mijatović pevala, Maca diskrecija se skidala i simulirala seks!

Večeras je u “Parovima” organizovan program uživo, pa su se gledaoci uključivli, a Maca Diskrecija im je priredila performans. Među gostima pevačima bila je i zvezda “Granda” Vanja Mijatović, i dok je ona pevala Maca Diskrecija je simulirla seks, pa je skinula i gornji deo haljine, i prstima prekrila bradavice. Pogledajte ako ste propustili.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Vanja Mijatović pevala, Maca diskrecija se skidala i simulirala seks!

Izvor: Svet, 12.Mar.2015

. Večeras je u “Parovima” organizovan program uživo, pa su se gledaoci uključivli, a Maca Diskrecija im je priredila performans. Među gostima pevačima bila je i zvezda “Granda” Vanja Mijatović, i dok je ona pevala Maca Diskrecija je simulirla seks, pa je skinula i gornji deo haljine, i...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.