VIŠE NE KRIJU: Ana Sević i Darko Lazić zvanično u vezi

Izvor: Poznati.info, 19.Mar.2013, 06:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIŠE NE KRIJU: Ana Sević i Darko Lazić zvanično u vezi

Njih dvoje su razmenjivali nežnosti na svadbi telohranitelja iz “Granda”, čime su dokazali svoju zaljubljenost

Popularne “Grandove” zvezde Ana Sević i Darko Lazić više ne kriju da su u vezi.

Njih dvoje su razmenjivali nežnosti na svadbi telohranitelja iz “Granda“, Ljube, čime su dokazali svoju zaljubljenost i potvrdili nagađanja domaćih medija.

Dugo se spekulisalo jesu li Ana i Darko zajedno, ali sada je to postalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i javno. Inače, Ana je do sada nešto sakrivala svoje partnere od očiju javnosti, a ovo joj je prvi put da svoju jaču polovinu ne krije.

Što se tiče same svadbe, na njoj su bile mnoge javne ličnosti, među kojima su prednjačile zvezde “Granda”: Milica Pavlović, Andreana Čekić, Jelena Gerbec, Katarina Živković, frizerka Vesna Maksimović, Milan Dinčić Dinča, Milan Mitrović i mnogi drugi.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.