UDAJE SE GASTOZOVA BIVŠA: Zvezda “Granda” u 6. mesecu trudnoće, evo kada će biti svadba! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Sep.2016, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDAJE SE GASTOZOVA BIVŠA: Zvezda “Granda” u 6. mesecu trudnoće, evo kada će biti svadba! (FOTO)

Bivša devojka pobednika "Parova" Nenada Marinkovića Gastoza, članica grupe "Đavolice" Gorana Babić, u šestom je mesecu trudnoće i sa kolegom Markom Gačićem će sledeće godine stati pred oltar.

Iako je svadba bila planirala za septembar, Gorana i Marko su ceremoniju odložili za sledeću godinu, kako bi imali dovoljno vremena da se pripreme i posvete veselju.

Foto: TV Hepi

- Svadbu smo planirali za ovaj septembar, ali smo je odložili za sledeći, jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Gorana imala problema u trudnoći i nije mogla da se u potpunosti preda svadbenim pripremama, a i sama svadba bi joj bila dosta naporna. Mogla bi da je izgura, ali bi joj bilo naporno, te smo odlučili da slavlje pomerimo za sledeću godinu - otkrio je Gačić za "Alo".

Foto: MIlena Đorđević

Gorana je tokom prvih meseci trudnoće bila izrazito probirljiva i nije najbolje podnosila drugo stanje, pa je Marko vodio računa o njenoj ishrani i ispunjavao budućoj supruzi želje 24 sata dnevno.

Foto: MIlena Đorđević

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.