Tanja Savić: Vraćam se u Srbiju, uželela sam se pesme

Izvor: Poznati.info, 23.Nov.2012, 03:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić: Vraćam se u Srbiju, uželela sam se pesme

Folk pevačica Tanja Savić, koja sa suprugom Dušanom i sinovima živi u Australiji, jedva čeka da se vrati u Srbiju i ponovo zapeva!

Folk pevačica Tanja Savić, koja sa suprugom Dušanom i sinovima živi u Australiji, jedva čeka da se vrati u Srbiju i ponovo zapeva! Mlada “zvezda Granda”, koja je letos postala drugi put mama, u trenutku velike popularnosti odlučila je da se uda i preseli u Australiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ali sada s nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će se opet latiti mikrofona. Tanja će najverovatnije nakratko posetiti Srbiju već za Novu godinu i sa svojom izdavačkom kućom dogovoriti se o nastavku saradnje.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Tanja Savić: Vraćam se u Srbiju, uželela sam se pesme

Izvor: Dzungla.org, 23.Nov.2012

Folk pevačica Tanja Savić, koja sa suprugom Dušanom i sinovima živi u Australiji, jedva čeka da se vrati u Srbiju i ponovo zapeva!. . Folk pevačica Tanja Savić, koja sa suprugom Dušanom i sinovima živi u Australiji, jedva čeka da se vrati u Srbiju i ponovo zapeva! Mlada „zvezda Granda“,...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.