Stigle nove Zvezde Granda: Spremni smo na sve!

Izvor: Svet, 23.Sep.2011, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigle nove "Zvezde Granda": Spremni smo na sve!

naslov: 
Stigle nove "Zvezde Granda": Spremni smo na sve!



Ispod naslova: 
 
Danijela Petrik, 21 godina iz Subotice - Aleksandra Mladenović, 17 godina iz Žitorađe - Jelena Milošev, 20 godina iz Novog Sada



excerpt: 
U klubu „S" u Jakovu „Grand produkcija" i Saša Popović predstavili su svoj podmladak, koji će narednih...


izvor: 
"Press"


tekst clanka: 
Šesti ciklus najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" počinje sutra uveče na televiziji Pink. Ekipa Pressa posetila je buduće zvezde u luksuznom kompleksu kluba "S" u Jakovu, gde je direktor "Granda" Saša Popović novinarima predstavio 32 nova kandidata i priredio gala žurku.
Uz nove takmičare usledila su i nova pravila. Po prvi put 16 muških i 16 ženskih učesnika moraće da peva po tri pesme: zabavnu, narodnu i novokomponovanu. Pored glasova publike, učesnici će se boriti i za bodove žirija, koji će im davati ocene od 1 do 10. Kandidat koji bude imao najviše poena i SMS glasova prolazi u dalje takmičenje. Putem baraža koji će biti organizovan u oktobru vratiće se dve muške i dve ženske zvezde koje su ispale iz takmičenja tokom proteklih serijala.
U prvoj epizodi (24. septembra) članovi žirija biće političar Nenad Čanak, kompozitor Sanja Ilić, pevačica Dragana Mirković, portparol "Granda" Vesna Milanović i stilista Saša Vidić.
Poseban pečat ove sezone ostaviće kandidatkinje koje su na sve spremne kako bi krčile svoj estradni put. Jedan od njih je maloletna Aleksandra Mladenović (17) iz Žitorađe. "Dugo sam se pripremala za ovo takmičenje, svet šou-biznisa me ne plaši. Na sve sam spremna i publici obećavam dobru zabavu. Od muških takmičara smuvala bih samo Nikolu Petkovića" poručila je ona. Danijela Petrik (21) iz Subotice fizičkim izgledom podseća na Anu Nikolić, dok Miloš Vujanović (19) iz Gornjeg Milanovca liči na Nikolu Rokvića. Završnu reč pred početak šestog ciklusa dao je Popović, koji je mladim nadama poručio da se ponašaju profesionalno kako bi uspešno zakoračili u svet šou-biznisa. "Pred nama je jedna nova i uzbudljiva sezona koju do sada niste imali prilike da vidite. Pored novog sistema glasanja, tu su i takmičari koji imaju izuzetne vokalne sposobnosti. Sve vas očekuje uzbudljiv put, ali teško da ga možete slediti ukoliko nemate podršku predstavnika sedme sile, koji imaju presudan uticaj na vašu karijeru" poručio je Saša, nakon čega je usledio muzički deo programa u kome su novi klinci pokazali da mogu da pariraju većini iskusnih kolega. Uzavrelu atmosferu upotpunio je voditeljski par, prošlogodišnji takmičari Ana Sević i Milan Mitrović, sa koga devojke nisu skidale pogled ni na tren. Boravak u Jakovu završen je sinoć, gde su se buduće zvezde privikle na tretman kakav dolikuje svim velikim zvezdama.



slika_mala: 




Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.