Snežana Đurišić “skokula” do Ibice: Otišla sam malo da procunjam!

Izvor: Svet, 15.Sep.2016, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Đurišić “skokula” do Ibice: Otišla sam malo da procunjam!

Snežana Đurišić, jedna od naših najpopularnijih pevačica narodne muzike, nakon radnog leta rešila je da sebi da oduška i prošparta Španijom uzduž i popreko. Njoj godine nisu predstavljale problem da se nađe na mestima koja su poznata po dobrom provodu i celodnevnim žurkama.
Snežana priznaje da je Ibica na nju ostavila jak utisak, te da se odmorila, ali i zabavila pred novu sezonu “Zvezda Granda”, gde je i dalje član žirija.
“Otišla sam malo i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Ibicu da procunjam, da vidim šta se dešava. Ibica ima deo koji je namenjen mladim ljudima, koji je vrlo živ i gde su super žurke, ali postoji i severni deo, koji je mirniji, drugačiji, pa biraš gde ćeš da ideš. Ja sam vrlo radoznala po prirodi, svuda sam se našla pomalo i meni je to bilo ok Bila sam na plaži Bora-Bora. Bila sam samo jedan dan tamo, pa sam onda obilazila druga mesta. Nisam bila stacionirana na jednoj lokaciji. Lepo sam se odmorila i provela”, otkrila je za alo.rs pevačica.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Snežana Đurišić “skoknula” do Ibice: Otišla sam malo da procunjam!

Izvor: Scandal.rs, 15.Sep.2016

Snežana Đurišić, jedna od naših najpopularnijih pevačica narodne muzike, nakon radnog leta rešila je da sebi da oduška i prošparta Španijom uzduž i popreko. Njoj godine nisu predstavljale problem da se nađe na mestima koja su poznata po dobrom provodu i celodnevnim žurkama...Snežana priznaje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.