POVUKLA SE SA ESTRADE ZBOG TRUDNOCE EVO KAKO IZGLEDA U DEVETOM MESECU

Izvor: medio.rs, 20.Apr.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVUKLA SE SA ESTRADE ZBOG TRUDNOCE EVO KAKO IZGLEDA U DEVETOM MESECU

Zvezda "Granda" Jelena Gerbec nalazi se u devetom mesecu trudnoće i svakog dana bi mogla da se porodi.

Ova atraktivna pevačica prošle godine prvo je stala na ludi kamen sa dugogodišnjim emotivnim partnerom Vladanom Đorđevićem u maju, a samo nekoliko meseci kasnije saznala da je u drugom stanju. Zbog trudnoće Gerbecova se povukla sa estradne scene, a svoje obožavaoce obraduje ponekad nekom fotografijom na društvenim mrežama.

Jelena se, kao i sve trudnice, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << prolepšala i blista od sreće i zadovoljstva. Kako i ne bi kad će joj se ostvariti velika želja da postane mama i kad ima divnog i pažljivog supruga koji se ne odvaja od nje tokom trudničkih dana. Jelena i Vladan će uskoro postati roditelji dečaka.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.