Nada Topčagić PROKLELA Sašu Popovića: NEKA GROM POGODI GRAND!

Izvor: Svet, 31.Maj.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Topčagić PROKLELA Sašu Popovića: NEKA GROM POGODI GRAND!

Nada Topčagić zaklela se da više “ni mrtva neće kročiti u Grand”, pošto je ljuta na Sašu Popovića jer ju je nedavno u emisiji “Zvezde Granda specijal” spojio sa Marinkom Rokvićem, sa kojim pevačica godinama ima loš odnos!
Upravo tokom tog zajedničkog gostovanja Marinko je rekao kako mu je Nada tražila 500 evra da dođe da peva na proslavi rođenja njegovog unuka. Sada, Topčagićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << poručuje da je Saša Popović koristi, pošto je “svetstan da mu diže gledanost u svako doba”, kao i da “za džabe ne želi da se pojavljuje ni na jednoj televiziji”.
– Šta sad hoće inženjer sa plavim očima? No, no! Ko je Nadicu dirnuo, moraće da plati. Ne gledam Grand, to me ne interesuje. Neka ga grom spali što se mene tiče, tamo više ni mrtva. Ovo je bilo figurativno, u smislu da me više ništa ne dotiče. Neka se kolju, pričaju, poujedaju, grizu, neka rade šta hoće. Više me ništa ne dotiče. Ne bih više išla ni kad bi mi Popović rekao “evo ti ceo svet”. Ma, nikad u životu. Ili sam prva, ili ne – rekla je Nada.

Kako kaže, nema šanse da se sledeće godine pojavi u žiriju takmičenja “Zvezde Granda”, kao što se šuška.
Saša mene poznaje, on zna da ja to neću. Samo da čujete koje on pare nudi svima. Bog te mazo, pa Severini je ponudio 100.000 evra da dođe. Pusti ti da li je laž ili nije, tako se priča. Nije sigurno bez razloga. Ja da pravim nekome takve emisije više nikad i nigde neću, ni na jednu televiziju više neću ići dok mi se ne plati. Onaj ko me bude zvao mora samo uz dogovor da plati, više nigde neću da idem, nema šanse. Svi su plaćeni, sve je plaćeno, što bih ja išla za džabe da nekome pravim gledanost, ne pada mi na pamet, nikad više, majke mi. Ubuduće da zinem ima da se daju pare, kao glumci. To se tako radi u svetu. Molim lepo. Popoviću, sine, ima da platiš za svaku emisiju u koju ti dođem, ako dođem. Danas se sve naplaćuje, pa čak i orkestar i oni statisti – kaže Topčagićeva.
– Od sada ću da budem Lane Gutović! On ne jebe živu silu, i to je pametno. Svi su plaćeni, ne je*em više ništa u životu – rekla je Nada koja kaže da glumac svoja gostovanja “masno” naplaćuje.
Podsetimo, Nada i Marinko sukobili su se još pre dve decenije, kada su se potukli u kombiju tokom turneje. Kasnije su odnos izgladili, ali se isti opet pogoršao kada je Nada navodno tražila pomenuti novac, kako bi se pojavila na porodičnom slavlju.
Zvao sam te da mi otpevaš jednu pesmu, rodio mi se unuk. Ti si rekla: “Žao mi je, ne mogu, ja sam na Tari.” Moj sin Nikola se našao pametan, pa te je zvao, a ona mu je rekla 500 evra, pa se pojavila kod nas. Ljudi, verovali ili ne. To je strašno. Pojavila se i pokvarila mi čitavo veče – rekao je Marinko.
SvetRajko Ristić
The post Nada Topčagić PROKLELA Sašu Popovića: NEKA GROM POGODI GRAND! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.