Marko Gačić iz Zvezda Granda: Beba stiže za Novu godinu FOTO

Izvor: Svet plus, 15.Dec.2016, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Gačić iz Zvezda Granda: Beba stiže za Novu godinu FOTO

Pevač Marko Gačić prezauzet je poslovnim obavezama, a sa nestrpljenjem očekuje prvi januar kada bi trebalo da se porodi njegova verenica i koleginica iz Zveda Granda Gorana Babić.

Dok nestrpljivo čeka porođaj svoje verenice Gorane Babić, pevač Marko Gačić vredno radi i priprema nove pesme. Zvezda Granda posvećena je svojoj muzičkoj karijeri i uskoro će objaviti dva singla. - ''Planiram da uskoro izdam novu pesmu, koju najavljujem već duže vreme, ali sam imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mnogo obaveza i čekao sam da završim spot. Numera se zove “Jun“ i balada je. Verujem da će se svima dopasti, jer je tekst fenomenalan. Ovih dana ulazim u studio Srki Boja i snimam još jedan novi singl, koji je uradio Dragan Brajović Braja i nju ću verovatno promovisati pre ove balade, jer je bržeg ritma i više odgovara prazničnom raspoloženju“, rekao je pevač za grand. online.

Marko će Novu godinu dočekati radno u Beogradu, gde će svirati i njegov otac, pa će tako svi njemu dragi ljudi biti na jednom mestu. - "Gorana je dobro i termin bi trebalo da bude 1. januara i zato sam i odlučio da za Novu godinu pevam u Beogradu kako bih mogao da budem tu ako porođaj krene.'' - otkriva Marko.

Divan dan za setnjuu! 👪❤️😍👼

Фотографија корисника Marko Gacic (@marko.gacic) дана 28. Окт 2016. у 6:54 PDT

 
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.