Finale: Ko će odneti prestižnu titulu Zvezde Granda sutra?

Izvor: Svet plus, 11.Jul.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale: Ko će odneti prestižnu titulu Zvezde Granda sutra?

U nedelju s pocetkom u 21 casova odrzace se finalno veče takmičenja "Zvezde Granda". Sportski centar "Boris Trajkovski" u Skoplju, biće domaćin najglamuroznije večeri i ovog prestižnog takmičenja za koje godinama unazad vlada ogromno interesovanje.

Zahvaljujući televiziji Prva, OBN-u i makedosnkoj TV5, gledaoci će u direktnom televizijskom prenosu moći da bodre svoje favorite i SMS glasovima oogućiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << jednom od 12 super finalista laskavo priznanje najboljeg. Podsetićemo da je za pobednika već opremljen stan, koji dodedeljuje "Grand produckija", kao i automobil za drugoplasiranog, ali i album i po kompozicija za najboljeg odnosno sve finaliste.

Osim samih takmičara na sceni najveće makedonske hale naćiće se i velike zvezde naše muzičke scene Lepa Brena, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić, Dragan Kojić Keba, ali i Saša Popović, Sanja Kužet i Voja Nedeljković, koji će voditi celokupan program. Dakle, da li će ove godine Zvezda Granda postati Biljana Sulimanović, Harun Mehmedagić, Naida Bešlagić, Alen Hasanović, Marina Stankić, Haris Berković, Tamara Dragić, Semir Jahić, Biljana Marković ili Filip Božinovski saznaćemo u nedelju 12.jula za kada je zakazano super finale. 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.