Darku Laziću su uvalili neispravno vozilo, auto je bio TEMPIRANA BOMBA!

Izvor: Svet, 01.Nov.2018, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darku Laziću su uvalili neispravno vozilo, auto je bio TEMPIRANA BOMBA!

Darko Lazić zadobio je teške povrede u saobraćajki prošlog utorka kod Brestača zato što je vozio havarisan automobil! Folk pevač je pre nekoliko meseci od prijatelja kupio neispravno vozilo, koje je bilo samo nalickano spolja. Zbog toga se u trenutku udesa nije otvorio vazdušni jastuk, koji bi Laziću znatno ublažio povrede.
Pobednik “Zvezda Granda” nije imao pojma da je auto koji je mesecima vozio bio “tempirana bomba”.
“Darko je često menjao automobile, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koji su oduvek bili njegova velika strast. Pre godinu dana je kupio džip, koji je vozio neko vreme, a onda ga je pred leto prodao i uzeo nešto atraktivnije – crni kabriolet. Svidelo mu se što ima pokretni krov i prijatelj mu ga je ponudio po dobroj ceni, i to je bilo dovoljno da se odluči baš za ovo vozilo. Kasnije se ispostavilo da je reč o kolima koja su bila već slupana, pa posle samo nalickana i spremljena za prodaju”, priča jedan od Lazićevih dobrih prijatelja, a piše Informer.
On je uveren da bi folker mnogo bolje prošao u saobraćajki da je na vreme proverio šta vozi:
“Njemu se prilikom udesa “er beg” nije otvorio. Pa pri svakom, čak i blažem, udaru vazdušni jastuk mora da iskoči. To znači da je vozilo bilo havarisano, pa krpljeno. Da je bilo ispravno, “er beg” bi se otvorio i sigurno mu ublažio povrede.”
Vlasnik jednog poznatog auto-servisa u Beogradu potvrdio je da vazdušni jastuk mora da radi u svakom ispravnom automobilu.
“Da je sa Darkovim kolima bilo sve u redu, sigurno bi se prilikom udara aktivirali vazdušni jastuci. Kad dođe do havarije nekog automobila, mora da se zameni kompjuter koji je povezan sa “er begom” da bi taj sistem ponovo normalno radio. To ovde očigledno nije urađeno”, kaže izvor.
Posle Lazićeve saobraćajke, smrskani BMW odšlepan je na jedan auto-plac u Pećincima. Olupina je posle, kako se saznaje, rastavljena na delove. U policijskoj stanici u ovom mestu rečeno nam je da oni nisu ni tražili da im automobil bude dovezen radi uviđaja.
SvetSvet
The post Darku Laziću su uvalili neispravno vozilo, auto je bio TEMPIRANA BOMBA! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.