Aco Pejović za SCANDAL!: Trudiću se da ne vređam kandidate za Zvezde Granda!

Izvor: Svet, 18.Sep.2015, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aco Pejović za SCANDAL!: Trudiću se da ne vređam kandidate za Zvezde Granda!


Od ove godine žiri Zvezda Granda ima promenljivog člana, u prvoj emisiji Aco Pejović se našao u vrućoj stolici i za SCANDAL! kaže:
“Nemam tremu. Nema razloga za tremu… Bio sam u žiriju na Grand fetstivalu. Neću imati problem da bilo kome kažem šta mislim, ali neću da ih vređam. Znam koliko to znači mladim ljudima, znam kako je i meni značilo kada sam počinjao”, priča Pejović >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za SCANDAL!
On kaže da će nastaviti sa promocijom albuma ovih dana i da sprema još iznenađenja:
“Uradiću još pet spotova. Trudim se i ako ne ulažeš ne može se vratiti. Znaš kako kažu: dok ne baciš kroz prozor, neće se vratiti kroz vrata. Što kaže moj kum Mrva, ko se stisne i Bog ga stisne”, iskren je Pejović  u razgovoru za SCANDAL!
Pogledajte šta je još rekao u intervjuu za SCANDAL!

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.