Zvezdin dug je sažvakana tema? (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2020, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin dug je ''sažvakana'' tema? (video)

Generalni direktor Crvene zvezde jedan je od ovogodišnjih dobitnika najvećeg priznanja FS Republike Srpske, Zlatne plakete.

Istim priznanjem, osim Terzića, nagrađeni su i Milorad Vučelić, Vojislav Gajić, Zoran Smileski i Darko Milunović.

Zvezdan Terzić je posle svečanosti govorio za banjalučku Elta TV, jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << deo tog razgovora smo ranije objavili, a između ostalog Terziću je postavljeno i pitanje u vezi aktuelne visine duga Crvene zvezde.

Novinar je, pozivajući se na nedavno objašnjenje predsednika Zvezdinog Nadzornog odbora, upitao da li je tačno da je nekadašnji dug od 60 miliona evra sveden na milion i po.





''Ne bih na današnji dan kada smo došli na proslavu pričao o tim stvarima, to su sve pitanja koja su sažvakana, predsednik Nadzornog odbora je dao jedan iscrpan intervju i sve je rečeno tamo'', istakao je Terzić.

Generalni direktor Zvezde upitan je i o nekim Zvezdinim neostvarenim željama kada su transferi u pitanju.

''Sve ono što smo hteli, mi smo i doveli'', jasan je Terzić.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.