Uhapšen dvojnik Zvezdana Terzića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2009, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen dvojnik Zvezdana Terzića

PODGORICA - Osoba koju je crnogorska policija danas privela u Budvi nije bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić, utvrđeno je proverom identiteta, javlja večeras B92.

Podgorička televizija TV Vijesti izvestila je nešto ranije da je u Budvi uhapšen Terzić za kojim je prošle godine podignuta optužnica zbog finansijskih malverzacija prilikom transfera nekoliko fudbalera OFK Beograda u inostranstvo.

Terzić je u trenutku kada je optužen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prošlog februara, bio u inostranstvu, posle čega se nije vratio u Srbiju.

Kako su prenele Vijesti, Terzić je navodno uhapšen dok je pratio prijateljsku utakmicu Mogren - OFK Beograd na sportskom kompleksu u Jazu.

Posle saslušanja koje je trajalo sat i po, međutim, utvrđeno je da nije reč o Zvezdanu Terziću i privedena osoba je puštena na slobodu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.