Terzić: Verovao sam kada su svi sumnjali

Izvor: B92, 23.Maj.2022, 04:37

Terzić: Verovao sam kada su svi sumnjali

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je da je verovao u osvajanje titule prvaka države i kada su svi sumnjali.

Istakao je da još nema opuštanja jer je pred crveno-belima i finale Kupa Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde odbranili su danas titulu prvaka Srbije, pošto su na svom terenu pobedili Voždovac rezultatom 3:1, u utakmici poslednjeg, 37. kola Super >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lige Srbije. Zvezda je sezonu završila sa 100 osvojenih bodova, odnosno sa dva više od drugoplasiranog Partizana.

"Rekao sam kada smo imali pet bodova zaostatka da ću otići iz kluba, ako Zvezda ne bude šampion. Znao sam, verovao sam. Zvezda je postala izuzetno jaka i kvalitetna u poslednjih pet godina i tamo je gde treba da bude, a naši navijači to zaslužuju", rekao je Terzić, prenosi klub.

Crveno-belima je u poslednjem kolu bio dovoljan bod da osiguraju petu uzastopnu, a 33. titulu u istoriji kluba, ali su je izabranici Dejana Stankovića potvrdili 32. pobedom u šampionatu.

Imaju šansu da osvoje "duplu krunu" pošto će u finalu Kupa Srbije u četvrtak igrati protiv Partizana.

"Međutim, nema opuštanja, već se okrećemo borbi za 'duplu krunu' i utakmici sa večitim rivalom koja ekipu očekuje u četvrtak. Želimo još jedan trofej da poklonimo našim navijačima. Sigurno sam da je ovo jedan od najlepših perioda u istoriji kluba i da će se ovo dugo pamtiti", rekao je Terzić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.