Terzić: Počinje nova era Crvene zvezde

Izvor: B92, 29.Maj.2023, 14:46

Terzić: Počinje nova era Crvene zvezde

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić ubeđen je da će Barak Bahar sve ono što je pokazao u Izraelu gde je osvojio šest titula, pokazati i u Srbiji.

"Bez obzira na rezultate i dominaciju u našem fudbalu, vreme je za iskorak. To je naša obaveza, osećamo da narod očekuje da podignemo lestvicu očekivanja", rekao je Terzić na promociji novog trenera Baraka Bahara.

"Počinje nova era >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde, budućnost kluba je sa Barakom Baharom. Sa njim dolazi oformljen tim koji je pokazao da zna da radi posao i ubedjen sam da sve ono što je pokazivao u Izraelu, pokazati i ovde. Godinu dana ga želimo, pratimo ga, jako poštujemo što je pokazao u Izraelu, kako je igrao u Ligi šampiona sa Makabijem", istakao je Terzić.

On se posebno zahvalio dosadašnjem treneru Milošu Milojeviću.



"Ostavio je otvorena vrata, uveren sam da će se jednog dana vratiti u Zvezdu. Potrebna nam je sveža krv i energija, uz puno poštovanje i respekt svih koji su do sada doneli radost Zvezdi"
, dodao je Terzić.

"U tom smeru naš skauting tim, sa sportskim sektorom, uradio je mnogo toga. Neke stvari privodimo kraju. Poslednja dva meseca smo uključili i Bahara u proceduru. Jasno nam je kakav profil igrača traži novi trener. Bićemo brži, snažniji, ofanzivniji, mladji... Svesni smo mana, ali smo pokazali da znamo da pravimo rezultate i da možemo da budemo i malo prepotentni", poručio je Terzić i otkrio da kada je o pojačanjima reč sigurno dolaze dvojica novih napadača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.