Terzić: Moćnici Grof i igrači; Iliev bez komentara

Izvor: Mondo, 22.Dec.2016, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Moćnici Grof i igrači; Iliev bez komentara

"Mirko Poledica je ozbiljan momak, verujem da je hteo da se našali", kaže generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Foto: MN Press

Bio ozbiljan ili se "samo sprdao", kako je kasnije objasnio, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", Mirko Poledica, uzburkao je javnost tvrdnjama da je prvenstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << namešteno, iako je kasnije napisao:

"Šta ste sve svi primili, testiram vam svest".

Uglavnom, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pristao je da prokomentariše Poledičine (ne)ozbiljne optužbe.

Za MONDO je kratko rekao:

"Mirko Poledica je ozbiljan momak i izuzetno cenim njegovu posvećenost da unapredi položaj igrača u srpskom fudbalu. Verujem da je hteo da se našali i da kaže da su moćnici naš trener Grof i naši igrači odlučili da je Zvezda već prvak".

U PARTIZANU BEZ KOMENTARA

Pokušali smo u isto vreme da dobijemo reakciju i iz FK Partizan, ali nam je sportski direktor Ivica Iliev poručio da "nema komentar".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.