Super potez Zvezdana Terzića!

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020, 11:17

''Super potez Zvezdana Terzića''!

Bilo mu je zadovoljstvo...

Veliku pažnju ''zvezdaške javnosti'' nedavno je izazvala zajednička fotografija generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića i trojice poslednjih trenera crveno-belih Miodraga Božovića, Vladana Milojevića i Dejana Stankovića.

U razgovoru za ''Kurir'', Miodrag Božović se osvrnuo na taj susret, veoma zadovoljan što je do njega došlo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<




''Super potez Zvezdana Terzića! Retko neko može da okupi tri Zvezdina trenera na jednom mestu. Da poštuju jedni druge i sede zajedno. A, i da pričaju međusobno. Ha, ha, ha...'', našalio se popularni ''Grof''.

Nešto kasnije, neko je izračunao da su njih trojica u šampionskim sezonama zajedno ostvarili razliku od ukupno 77 bodova u odnosu na Partizan.

''Lepe uspomene vežu me za boravak u Crvenoj zvezdi. Biti trener Zvezde bio je moj san kada sam počeo da se bavim ovim poslom. Taj podatak je drag svakom kome su na srcu crveno-bele boje'', dodao je Božović.

-

-

Ovih dana aktuelna je i sutuacija oko Kataija, u Zvezdi priželjkuju njegov povratak na ''Marakanu'', ali i Božović bi ga rado video u svom sadašnjem timu, ruskom ''Krila Sovjetov''.





''Katai zna koliko ga cenim. Posle Dejana Savićevića i Piksija Stojkovića, jedan je od najvećih igrača koje sam video na terenu i sa kojim sam radio. Brz, sa fantastičnim driblingom.

Ja bih ga odmah doveo u Krila Sovjetov, da mogu. Za Zvezdu bio bi veliko pojačanje''
, naglasio je on.

Foto: FK Crvena zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.