Suđenje Zvezdanu Terziću formalno krenulo ispočetka

Izvor: Prva.rs, 16.Mar.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje Zvezdanu Terziću formalno krenulo ispočetka

Njima se sudi zbog optužbi da su nezakonito prisvojili deo novca od transfera tri fudbalera OFK Beograda u inostrane klubove.

Terzić, koji sada generalni direktor FK Zrvena zvezda, ponovo je negirao krivicu i osporio navode optužnice, a isto su učinili i ostali optuženi.

Oni danas nisu detaljno iznosili odbranu jer su to učinili ranije.

Pored Terzića sudi se i bivšem direktoru OFK Vladimiru Bulatoviću i nekadašnjem sekretaru Zajednice fudbalskih klubova >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << prve savezne lige Milovanu Nikodinoviću, kao i fudbalskom menadžeru Draženu Podunavcu.

Terete se da su zloupotrebom službenog položaja protivpravno prisvojili više miliona evra od transfera fudbalera OFK Beograda Vanje Grubača, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića u inostrane klubove.

Nastavak suđenja zakazan je za 8. maj, kad bi trebalo da budu saslušani svedoci koji do sada nisu svedočili pred sudom. Sa iskazima već saslušanih svedoka sudsko veće će se upoznati iz zapisnika sa ranijih suđenja.
Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Fudbal

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.