Odloženo suđenje Zvezdanu Terziću

Izvor: Blic, 15.Jun.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo suđenje Zvezdanu Terziću

BEOGRAD - Suđenje nekadašnjem predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Zvezdanu Terziću zbog nelegalnog nošenja oružja, odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu za 29. jun zbog izostanka svedoka Dejana Berića iz Novog Sada.

Sudija Vesna Perišić je rekla da je Berić opravdao svoj izostanak i usvojila je njegovu molbu da bude salsušan 29. juna.

Terzića je u decembru 2006. godine zaustavila saobraćajna policija u ulici Mije Kovačevića u Beogradu i tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rutinske kontrole u kaseti njegovog džipa našla "CZ 99", za koji je imao dozvolu za držanje ali ne i za nošenje.

Tokom suđenja Terzić nikad nije sporio da je pištolj njegov i ukazao da mu je nedelju dana nakon što je policija kod njega našla nerasklopljen pištolj, direktor policije Milorad Veljović potpisao dozvolu za nošenje.

Terziću, koji je i nekadašnji direktor OFK "Beograda", istog dana 29. juna nastavlja se i suđenje u Višem sudu u Beogradu zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja, odnosno nelegalno prisvajanje dela novca od transfera fudbalera u inostrane klubove.

Povezane vesti: Odloženo suđenje Terziću za pištolj
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nedolazak svedoka iz Novog Sada odložio suđenje Terziću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2012

BEOGRAD -..Suđenje nekadašnjem predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Zvezdanu Terziću zbog nelegalnog nošenja oružja, odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu za 29. jun zbog izostanka pozvanog svedoka Dejana Berića iz Novog Sada...Sudija Vesna Perišić je rekla da je Berić opravdao svoj izostanak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.