Komisija za suđenje: Gogić oštetio Zvezdu, Nikoliću prijava zbog kritike arbitara

Izvor: Blic, 21.Mar.2014, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komisija za suđenje: Gogić oštetio Zvezdu, Nikoliću prijava zbog kritike arbitara

Komisija za analizu suđenja Fudbalskog saveza Srbije saopštila je da arbitra Miodraga Gogića čeka pauza zbog propusta na meču Crvena zvezda - Radnički 1923, a da je protiv trenera Partizana Marka Nikolića podneta prijava disciplinskim organiza Saveza.

"Glavni sudija je naveo u izveštaju da je bilo potiskivanja, ali ono što smo mi gledali govori >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je potrebna i 'treća dimenzija' kako bismo se uverili da je bilo razloga za najstrožu kaznu. Takođe, zaključak komisije glasi da je Gogić sudio sa greškom, a to znači da ga čeka pauza. Na dušu mu ide momenat kad nije isključio iz igre igrača Radničkog Darka Spalevića zbog udaranja laktom igrača Zvezde", navodi se u oceni Komisije, prenosi "Sport".

Trener Partizana Marko Nikolić je od početka prolećne polusezone često kritikovao suđenje, na šta se osvrnula Komisija.

"Protiv Nikolića smo podneli prijavu disciplinskim organima FSS zbog činjenice da stalno kritikuje arbitražu", zaključila je Komisija za analizu suđenja.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.