Igramo u našem hramu – pobedićemo Zvezdu ako uđemo kako treba

Izvor: B92, 07.Jun.2020, 11:07

"Igramo u našem hramu – pobedićemo Zvezdu ako uđemo kako treba"

Mladi fudbaler Partizana Filip Stevanović sa velikim optimizom čeka polufinale Kupa protiv Crvene zvezde.

Stevanović je zablistao u porazu Partizana u Subotici od Spartaka, postigao je dva gola, ali ni to nije bilo dovoljno da crno-beli izbegnu poraz 3:2.

Talentovano krilo pronašlo je uzroke neuspeha.

"Nema izgovora za drugo poluvreme. Ne znam ni šta bih rekao šta se tačno desilo? Imali smo prednost, mogli sve da rešimo, ali… Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ćemo tek sve analizirati da bismo videli šta je uzrok. Želja je postojala", rekao je Stevanović.

Stevanović priznaje da mu se golovi zbog krajnjeg rezultata "brišu".

"Istina, ali sve se briše jer ekipa nije pobedila. Vežbao sam dosta slobodne udarce i udarce sa distance, tako da se isplatilo. Kod drugog gola dobio sam zaista fantastično loptu od Sadika. Ali ostao je gorak ukus".

Sledi duel sa Crvenom zvezdom u sredu u polufinalu Kupa Srbije.

"Nema pritiska. Imamo cilj, naše je da uđemo maksimalno kao u svaku utakmicu. Ako budemo imali takav pristup svih 90 minuta, siguran sam da ćemo pobediti. Naravno, derbi je uvek derbi, ali naša prednost je naša kuća, naš hram i naši navijači. Uzdamo se u njihovu snagu kao 12. igrača".

Spartak je već arhiviran, podvlači Stevanović.

"Utakmica je prošla i više nema gledanja iza sebe. Naravno da ćemo izvući pouke, dobro analizirati svaki segment, ali verujte mi znam kako ovi momci treniraju, koliko su motivisani i da će dati maksimum. Pozivam sve naše navijače da dođu, napune stadion, da nas podrže i pokrenu 'Parni valjak' do pobede", završio je.

Utakmica PartizanCrvena zvezda iga se u sredu na stadionu u Humskoj od 20 sati.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan,   Večiti derbi,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.