Zrenjaninska dramska radionica mladih u Ahenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2010, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjaninska dramska radionica mladih u Ahenu

ZRENJANIN -

Dramska radionica Centra za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju (Cekom) u Zrenjaninu učestvovaće na Evropskom festivalu mladih od 15. do 23. septembra, u nemačkom gradu Ahenu, najavljeno je danas na konferenciji za novinare te nevladine organizacije.

Pedagog Smiljana Tucakov, jedan od osnivača Cekoma, kaže da će mladi članovi Dramske radionice na festivalu predstavu "Tražim svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mesto pod suncem" prikazati govorom tela, bez i jedne reči, a da ć na tribinama i radionica razmeniti mišljenje sa vršnjacima iz evropskih zemalja.

Evropski festival u Ahenu biće održan pod naslovom "Bina mira".

Sa 20 mladih članova Dramske radionice iz Zrenjanina u Nemačku putuje i četvoro saradnika i realizatora projekta.

Tucakov je najavila da će u septembru i oktobru u Zrenjaninu, predstavama i izložbama, biti obeležena 10. godišnjica osnivanja i uspešnog delovanja Cekoma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.