Zrenjanin: Mesni odbor LSV prešao u SNS

Izvor: RTS, 16.Jan.2013, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Mesni odbor LSV prešao u SNS

Nezadovoljan radom Gradskog odbora celokupan Mesni odbor MZ "Zeleno polje" u Zrenjaninu LSV prešao je u SNS. Gradski odbor LSV-a u tom gradu izrazio uverenje da je zapošljavanje nagrada za promenu stranačkog dresa.

Predsednik Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) "Zeleno polje" u Zrenjaninu Ivica Rogić izjavio je da je, zajedno sa potpredsednikom i šest članova tog odbora, pristupio Srpskoj naprednoj stranci (SNS) zbog velikog nezadovoljstva radom Gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odbora LSV-a u Zrenjaninu.

Rogić je na redovnoj konferenciji za novinare Gradskog odbora SNS ocenio da nekolicina istih ljudi godinama vode Gradski odbor LSV pristajući na ideje koje su pogubne po Zrenjanin i Autonomnu pokrajinu Vojvodinu, samo zbog toga da bi zadržali "svoje novosadske mrvice".

Rogić je saopštio da su on i članovi Mesnog odbora "Zeleno polje" napustili LSV jer ne pristaju da budu deo "grupe bez identiteta koja želi da odvoji Vojvodinu od Srbije".

Gradski odbor GO Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Zrenjaninu, reagujući na odluku osam članova Mesnog odbora LSV "Zeleno polje" u tom gradu da pređu u Srpsku naprednu stranku (SNS), izrazio je uverenje da je zapošljavanje nagrada za promenu stranačkog dresa.

U saopštenju GO LSV je naveo da na području Zrenjanina ta stranka deluje jedinstveno, sa više od 3.000 članova. Poručivši da neće podleći pritiscima onih "koji po svaku cenu žele da se domognu fotelje, za sebe ili za svoje rođake", izrazili su uverenje da je zapošljavanje nagrada za promenu stranačkog dresa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.