ZR: Voda nad vodama, Plastic Trees i Mac Tire u Bassic kafeu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZR: Voda nad vodama, Plastic Trees i Mac Tire u Bassic kafeu

U Bassic kafeu u Zrenjaninu večeras će nastupiti tri novosadska autorska benda - Voda nad vodama, Plastic Trees i Mac Tire. Koncert počinje u 22 časa.

Bend Voda nad vodama oformljen je u Novom Sadu 2007. godine oslonivši se na pank logiku da je bitan stav a ne muzičko iskustvo, kaže se u najavi.

Sastav čine: Dragan Radić - gitara, Marijan Toader – bas, Boris Malinović – bubanj.

Plastic Trees je indi pop bend. U junu mesecu izdali su singl >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Oceans" sa predstojećeg EP-a "More Songs About Her".

Mac Tire je nastao 2014. kao solo projekat Vuka Vukmanovića, a od prošle godine po prvi put nastupaju kao četvorka sa materijalom koji će se uskoro naći na debi albumu. Sviraju energičan, glasan i beskompromisan alternativni rok.

Ulaznica za koncert staje 100 dinara.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.